Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Anatomia lui Grey” ar putea ajunge la final. Ce declară Ellen Pompeo

„Anatomia lui Grey” ar putea ajunge la final. Ce declară Ellen Pompeo

de Redactia Tvmania

Recent, Ellen Pompeo (50 de ani), care o interpretează pe dr. Meredith Grey din celebrul serial „Anatomia lui Grey” de cincisprezece ani încoace, a dezvăluit că noul sezon al producției, al șaptesprezecelea, ar putea fi și ultimul, informează dailymail.com. 

Publicația Variety a dedicat un număr recent producției „Anatomia lui Grey”, afirmând că aceasta „a revoluționat cultura pop” și a reafirmat influența femeilor în lume. Ellen Pompeo a declarat în paginile sale:

„Nu știm exact când se va termina serialul, dar acesta ar putea fi ultimul său an”. 

Serialul „Anatomia lui Grey”, cel mai longeviv serial de televiziune cu acțiunea plasată în lumea medicală, a fost creat de Shonda Rhimes, iar primul episod a fost difuzat pe 27 martie 2005.

După cincisprezece ani de colaborare, Rhimes a părăsit postul de televiziune ABC, iar în august 2017 a anunțat că „Shondaland”, compania ei de producție, se afiliază la Netflix. Ea a explicat abia săptămâna trecută, în Hollywood Reporter, că a făcut această alegere fiindcă televiziunea are limitări față de platformele de streaming, dar că s-a hotărât să facă acest pas după numeroasele diferende cu conducerea postului ABC.

Shonda Rhimes a desemnat-o ca înlocuitoare a ei, de la sezonul paisprezece, pe Krista Vernoff (conducătoarea echipei de scenariști timp de șapte sezoane). 

Premiera sezonului al șaptesprezecelea este anunțată pentru 12 noiembrie, pe postul ABC. Acesta se va concentra pe pandemia de Covid-19, iar filmările s-au desfășurat cu respectarea strictă a protocoalelor medicale.

Inițial, Krista Vernoff a vrut să ignore subiectul pandemiei, pentru ca „serialul să rămână relaxant și să nu le dubleze oamenilor grijile din realitate”, dar i s-a spus că este „inadmisibil ca cel mai important serial medical să nu țină seama de această criză planetară”.

Ellen Pompeo a declarat că se luptă ca serialul să fie la superlativ, nu doar ca protagonistă, ci și ca producător, și că se află în ultimul an de contract. Actrița a refuzat să comenteze plecarea multor actori din serial, dar a povestit că regimul de lucru al echipei includea 16 ore de muncă pe zi, timp de 10 luni pe an. „Mulți dintre cei din echipă au fost epuizați, furioși sau deprimați”, a povestit Ellen Pompeo, sperând că „în epoca post-Covid nu se va reveni la vechiul regim de lucru”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton