Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Anatomia lui Grey” s-a despărțit de încă două personaje iubite de fani

„Anatomia lui Grey” s-a despărțit de încă două personaje iubite de fani

de Redactia Tvmania

Greg Germann, interpretul lui Tom Koracick, nu mai joacă în serialul „Anatomia lui Grey”. Totuși, actorul nu se desparte definitiv de longeviva producție, urmând să apară în viitor ca invitat special în distribuție. Anunțul a venit imediat după plecarea din serial a altui actor îndrăgit, Jesse Williams, informează deadline.com.

Anunțul referitor la ieșirea din serial a lui Greg Germann a venit imediat după vestea că îndrăgitul Jesse Williams (interpretul fermecătorului Jackson Avery) părăsește, de asemenea, serialul „Anatomia lui Grey”. Williams a jucat rolul lui Avery tip de 12 sezoane, iar ieșirea lui din scenă tocmai a avut loc, în episodul intitulat „Tradition”, difuzat în Statele Unite pe 20 mai.

Jesse Williams

Jesse Williams

Fanii nu au avut timp să-și revină din uimire după plecarea acestuia, fiindcă în același episod au asistat și la ieșirea din scenă a lui Greg Germann, într-o secvență în care Jackson Avery și Tom Koracick au plecat împreună spre fundația din Boston. Cu Greg Germann (celebru pentru rolul alunecosului avocat Richard Fish din serialul „Ally McBeal”) ne vom mai întâlni însă în serialul „Anatomia lui Grey”, actorul urmând să apară în viitor ca invitat special în distribuție.

„Greg Germann este un geniu comic și suntem foarte norocoși că a apărut în serialul nostru în ultimii ani”, a declarat pentru deadline.com showrunnerul Krista Vernoff. „Ne va fi dor de el în fiecare zi, așa că intenționăm să-l revedem pe Tom Koracick!”, a adăugat ea. Actorul a declarat, la rândul său, pentru deadline.com: „A fost un privilegiu să lucrez cu toți acești oameni incredibil de talentați implicați în serial în ultimii ani. Le mulțumesc, de asemenea, fanilor, fiindcă am împărtășit cu adevărat această experiență cu ei!”.

Greg Germann l-a interpretat pe dr. Tom Koracick, un neurochirurg strălucit, începând din 2017. El a apărut în câteva episoade din sezonul paisprezece și a fost promovat ca personaj cu apariție permanentă la începutul sezonului șaisprezece. Doctorul interpretat de el a adus puțină destindere în acest sezon apăsat de pademie, iar scenele în care a apărut alături de dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo), aflată în comă, au fost dintre cele mai urmărite din serial.

Înainte de plecare, chirurgul interpretat de el opera un bătrân nativ american cu accident vascular cerebral, provenit dintr-o comunitate puternic lovită de pandemie. Chirurgul era profund emoționat de cuvintele bătrânului de după ieșirea din operație. Acesta vorbea printr-un link video cu nepoata sa, care tocmai o născuse pe strănepoata lui și se afla într-un salon din același spital. Chiar în acea seară, Koracick îi cerea lui Jackson Avery să-l lase să i se alăture la fundația din Boston, doar pentru a ajuta.

Din această săptămână, Greg Germann poate fi văzut, alături de Jassa Ahluwalia („Peaky Blinders”) și Sophie Melville, în spectacolul muzical „Herding Cats”, de Lucinda Coxon, prima producție post-pandemică teatrală ce poate fi urmărită în transmise combinată. Greg Germann cântă live de pe o scenă din Los Angeles, iar interpretarea sa este transmisă printr-un link video la Teatrul Soho din Londra, unde Jassa Ahluwalia și Sophie Melville cântă în fața publicului din sală. Publicul din întreaga lume poate accesa această experiență teatrală transmisă în direct, care combină în timp real evoluția actorilor americani și britanici. Spectacolul, regizat de Anthony Banks, a fost caracterizat de presă ca fiind „un portret curajos și dur al vieții contemporane”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton