Homepage  / Filme la TV azi

Anatomia lui Grey (sezon 5)

Anatomia lui Grey (sezon 5)

de Redactia Tvmania

Premiat în 2007 cu Globul de Aur pentru Cel mai bun serial dramatic și având numeroase nominalizări la premiile Emmy, printre care și pentru Cel mai bun serial dramatic, Anatomia lui Grey revine la Diva Universal cu sezonul 5. Începând de luni, 3 septembrie, de la ora 20:00. Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, de la ora 20:00, la Diva Universal.

Vor reuși, oare, Meredith Grey și Derek “McDreamy” Shepherd să rămână fericiți până la adânci bătrâneți, precum în basme? Meredith a înțeles că ea și Derek pot forma un cuplu extraodinar, dar acum au de înfruntat suișurile și coborâșurile vieții în doi.

Continuând primul lor an ca medici rezidenți la Seattle Grace Hospital, Meredith, Cristina Yang, Izzie Stevens și Alex Karev sunt, totodată, și mentorii propriilor interni, printre care se află și sora vitregă a lui Meredith, Lexie Grey. Lexie este colega de cameră și confidenta lui George O’Malley care, după divorțul de Callie, despărțirea de Izzie și vestea că a picat testul de rezident, se luptă din răsputeri să își revină atât pe plan personal, cât și profesional.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton