Homepage  / Vedete româneşti

Anca Ciota, prezentatoarea de la Kanal D, a născut! Prima imagine cu bebelușul. Ce nume va purta micuțul

Anca Ciota, prezentatoarea de la Kanal D, a născut! Prima imagine cu bebelușul. Ce nume va purta micuțul
10

de Roxana Mirea,

Anca Ciota, prezentatoarea rubricii de meteo de la Știrile Kanal D, a născut! Ea și soțul ei, solistul Phelipe, alături de care formează un cuplu de aproximativ 15 ani, sunt în culmea fericirii.Anca a publicat și prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit ce nume au ales pentru micuț.

Anca Ciota, prezentatoarea de la Kanal D, a născut

Anca Ciota, prezentatoarea rubricii de meteo de la Știrile Kanal D, a născut! Aceasta a publicat și prima imagine cu bebelușul, de pe patul de spital. Anca Ciota și soțul ei Phelipe au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Prezentatoarea de la Kanal D a mai dezvăluit pe Instagram că numele pe care l-au ales pentru micuțul lor este David Liam.

După o noapte albă, cu contracții, am ajuns la 7 dimineața la @sanador.romania , iar in jur de 12:30 s-a născut David Liam. Este absolut perfect: este cuminte, papă laptic si doarme ca un îngeraș! Ne uităm la el și nu ne vine să credem ce minune am primit de la Dumnezeu”, a scris Anca Ciota pe Instagram.

Mulțumesc, Doamne, pentru acest moment minunat! Nu pot să descriu în cuvinte acest sentiment frumos! Sunt copleșit de dragoste și de emoții. Vă iubesc de nu mai pot, Anca Ciota și David Liam”, a transmis Phelipe.

Internauții s-au grăbit să-i felicite pe proaspeții părinți, printre care s-au numărat și mai multe vedete.

Felicitari, iubito!!!! Sa va traiasca sanatos si plin de noroc!!!!”, i-a transmis Adina Buzatu. „Felicitaaaari! This is so cute”, i-a transmis și Alina Gologan. „Felicitari mamicule!!!! Sa va traiasca!”, a scris Roxana Nemeș. „Felicitari! Sa va traiasca”, i-a transmis și Vica Blochina. „Sa fie sanatos si norocos! Felicitari!”, a fost mesajul lui Carmen Brumă. „Felicitari @ancaciota @iamphelipe! Sa fie sănătos și sa va aducă cele mai mari bucurii!”, a scris și Lili Sandu. „Sa fiți binecuvantati!” și „Felicitari! Sa crestesti mari si sa fiti sanatosi”, au transmis și Claudia Pătrășcanu și Ela Crăciun.

Anca-Ciota-prezentatoarea-de-la-Kanal-D-a-nascut-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Anca Ciota, prmele declarații despre naștere

Anca Ciota a făcut primele declarații despre naștere, de pe patul de spital. Aceasta a spus că a născut prin cezariană, chiar dacă și-a dorit inițial să nască natural, și le-a mulțumit tuturor pentru gândurile lor bune.

Vreau să vă mulțumesc pentru mesaje, pentru comentarii, pentru toate gândurile bune pe care mi le-ați transmis și pentru că v-ați gândit la noi cu o așa energie pozitivă și cu drag. Sunt bine. Până la urmă, am născut prin cezariană. O să vă povestesc mâine mai în detaliu de ce am ajuns să luăm această decizie. Spun să luăm pentru că a fost o decizie luată împreună cu doamna doctor, cu echipa medicală. Am tras până în ultimul moment. Mi-am dorit foarte tare, dar nu s-a putut. Mă bucur că sunt bine, că bebelușul e bine”, a povestit Anca pe Instagram.

Anca Ciota a debutat în televiziune la vârsta de 22 ani și face parte din trustul Kanal D de 11 ani. Ea a realizat reportaje și interviuri cu personalități din țară și străinătate. De asemenea, ea a prezentat și realizat rubrica „Drumul spre celebritate” din cadrul show-ului „WOWBiz”.

În prezent, Anca Ciota este prezentatoarea a rubricii de Meteo de la Știrile Kanal D.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton