Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dinicu a fost cerută în căsătorie. Motivul uluitor pentru care a refuzat

Anca Dinicu a fost cerută în căsătorie. Motivul uluitor pentru care a refuzat
6

de Roxana Mirea,

Anca Dinicu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Chiar dacă este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală, vedeta a mărturisit că a refuzat o cerere în căsătorie. De asemenea, Anca Dinicu a explicat și cum ar trebui să fie partenerul ei.

Anca Dinicu a refuzat o cerere în căsătorie

Anca Dinicu a povestit într-un interviu recent că a refuzat o cerere în căsătorie. Fostul ei partener a făcut o întreagă regie pentru acel moment special, însă actrița nu a fost deloc impresionată și nu i-a plăcut ceea ce iubit ei de atunci a încercat să facă.

Nu s-a pus în genunchi! A făcut o întreagă regie. S-a făcut că îi este rău, că în fine. Nu m-a surprins, nu mi se părea contextul de așa natură”, a declarat Anca Dinicu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro.

Întrebată cum ar trebui să arate bărbatul potrivit pentru ea, Anca Dinicu a mărturisit că iubitul ei trebuie să o facă să râdă.

Nu știu, trebuie să mă facă să râd. Trebuie să râd, nu să zâmbesc. Am avut un iubit și i-am zis: mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd”, a spus Anca Dinicu, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Anca-Dinicu-declaratii-cu-lacrimi-in-ochi-despre-mama-ei.-„E-o-eroinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce a învățat Anca Dinicu de la mama ei

Anca Dinicu a fost invitată în podcastul „Funny & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi despre mama ei. Mihai Morar a pus-o pe Anda Dinicu să aleagă un lucru pe care l-a învățat de la mama ei

„Îmi e greu să aleg unul. Nici nu știu dacă e bine ce am învățat, că ea nu s-a pus niciodată pe ea pe primul loc și e treaba aia cu să te iubești pe tine ca să poți să iubești și pe cei din jurul tău, dar eu nu prea cred chestia asta.

Ea nu s-a pus pe ea niciodată pe primul loc și grija și iubirea pentru cei din jurul ei a fost mult mai importantă și nu știu dacă e bine neapărat. Încă nu îmi dau seama. Și ea mi-a spus treaba asta. „Anca, trebuie să te iubești mai întâi pe tine ca să poți să iubești.” Ea mi-a spus treaba asta. Asta nu înseamnă că ea nu iubea dacă ea nu se iubea pe ea pentru că s-a pus mereu pe ultimul loc. Noi contam. Eu, cu sora mea și cu tata și am învățat că trebuie să fiu corectă mereu”, a declarat actrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton