Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Dumitra, imagini din vacanța de vis în Laponia

Anca Dumitra, imagini din vacanța de vis în Laponia
10

de Andra Stana,

Anca Dumitra a început anul cu o vacanță: se bucură de câteva zile superbe pe un tărâm de basm. Actrița din „Las Fierbinți” (Pro TV) și „Complet necunoscuți” (Netflix) a plecat în Laponia.

Potrivit imaginilor postate pe contul de socializare, actrița de 34 de ani se află în Laponia, la un renumit resort finlandez.

Pe lângă peisajul feeric de iarnă, Anca Dumitra avut parte și de un spectacol celest, scrie protv.ro.

„Nice meeting you Aurora!” (n.red Îmi pare bine de cunoștință, Aurora), a scris îndrăgita actriță în dreptul fotografiilor care i-au impresionat pe urmăritori.

Actrița în vârstă de 34 de ani a avut norocul să surprindă aurora boreală, un fenomen natural de-o frumusețe incredibilă.

Anca-Dumitra-imagini-din-vacanta-de-vis-in-Laponia-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

“Ce frumos! Zile frumoase”, i-a transmis actrița Elvira Deatcu. “Superb!”, “Pare ireal!”, “Nu cred!”, “Wow”, au fost alte mesaje postate de cei care urmăresc contul de Instagram al Ancăi Dumitra.

Anca Dumitra, despre momentul în care va deveni mamă: „Nu poți să programezi”

Anca Dumitra, una dintre actrițele din „Las Fierbinți”, a pus punctul pe „i” și a vorbit deschis despre viața sa personală și despre copii. Actrița și-a dorit mereu să separe viața profesională de cea personală.

Anca Dumitra primește des întrebări despre momentul când va face un copil, mai ales că aceasta își adoră nepoata și postează destul de des fotografii cu micuța pe rețelele de socializare.

„Am postat mai multe fotografii pentru că sunt o mătușică foarte fericită, cu o nepoțică extrem de jovială. În dățile în care îmi pare mie un moment de surprins și împărtășit o fac, dar nu exagerez. Sunt o persoană destul de discretă și, da, s-au mai întâmplat ici-colo evenimente și normal că au mai apărut instantanee cu mine. Nu aș putea spune când… (n.r. – vorbind despre dorința de a face un copil) Când se vrea, se dorește. Anumite lucruri nu poți să ți le programezi. Când va fi să fie, va fi minunat”, a povestit Anca Dumitra pentru revista Unica.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton