Homepage  / Vedete româneşti

Anca Dumitra, răsfăț culinar de Paște. „O să gust din fiecare preparat pe care îl va pregăti mama”. EXCLUSIV

Anca Dumitra, răsfăț culinar de Paște. „O să gust din fiecare preparat pe care îl va pregăti mama”. EXCLUSIV
6

de Cătălina Matei,

Născută și crescută în inima Olteniei, în Craiova mai precis, Anca Dumitra nu se dezice originilor: este la fel de energică și repezită ca orice olteancă. Însă actrița din „Las Fierbinți”, serialul difuzat de Pro TV, știe când e nevoie și de un strop de liniște. Tocmai de aceea abia așteaptă sărbătorile de Paște, pe care le va petrece acasă, în familie...

La sfârșitul lui 2022, Anca Dumitra și-a schimbat statul și numele în buletin, căci pe 17 decembrie și-a oficializat relația în fața ofițerului Stării Civile cu Manfred Spendier, un om de afaceri originar din Austria. Actrița a ales pentru ziua cununiei sale civile o rochie spectaculoasă, roșie.

Iar acum se pregătește de primul Paște în calitate de soție. Mai multe detalii, aflăm chiar de la actrița din „Las Fierbinți”…

Unde te va prinde Paștele anul acesta?

Mă va prinde la mama acasă. Vreau să le fac o vizită, cu atât mai mult cu cât este sărbătoarea Paștelui, însă a doua zi este ziua mamei mele și vreau să luăm masa împreună, să ne fim alături și să ne bucurăm unii de alții.

Și care sunt tradițiile cel mai aproape de sufletul tău, pe care le respecți în fiecare an?

Negreșit merg la slujbă, în noaptea de Înviere. Apoi, venim acasă și ciocnim un ou.

Dar cele mai dragi amintiri legate de această sărbătoare?

Cu siguranță, dimineața Paștelui are o însemnătate aparte și îmi aduc aminte de când eram la țară, în copilărie. Dar și de când am crescut și am ajuns la mănăstiri, în noaptea de Înviere. Sunt foarte multe. Este o sărbătoare cu putere și are o însemnătate mare asupra mea. 

Cât de mult te ve implica în pregătirea meniului, anul acesta? Sau nu gătești, de obicei?

O să gust din fiecare preparat pe care îl va pregăti mama și mă voi bucura, căci sunt o gurmandă. Mai și gătesc, însă, anul acesta în zilele de Paște nu o să gătesc, doar voi merge în vizită și voi mânca. J

Dintre colegii tăi din „Las Fierbinți” cine este cel mai priceput într-ale gătitului?

Îmi vin în minte colegele din serial, Mirela, Tinca, dar tind să cred că Mirela (n.r. Mirela Oprișor alias Aspirina) – știu că face niște preparate extraordinare.

Apropo de serialul de la PRO TV… când se va așeza și Geanina la casa ei?

Habar nu am, trebuie să întrebăm scenaristul. N-am nici cea mai mică idee, dar de abia aștept când o fi să fie.

În ce alte proiecte ești implicată acum? Și pe când un nou lung-metraj?

Să dea Dumnezeu cât mai curând. Îmi place foarte mult ceea ce fac, este ceea ce mi-am dorit, sunt foarte recunoscătoare că pot să fac asta, astfel încât fiecare proiect nou, fie pe teatru sau film, e bine-venit. Să fie cu greutate și rolul, și povestea, să ajungă la sufletul omului, indiferent dacă e pe scena teatrului ori pe micile sau marilie ecrane. Pentru moment, filmăm sezonul din „Las Fierbinți”, care este acum pe post, și aștept cu nerăbdare și alte proiecte. Altfel, îi aștept pe oameni și la teatru.

Până la urmă, ce crezi că te prinde mai bine… comedia sau drama?

Ambele în egală măsură. Îmi plac la nebunie și nu vreau să le separ, nici să cred că mă prinde una mai bine ca cealaltă. Însă, că e râs, că e plâns, vreau să emoționeze.

Ce crezi că îți lipsește, în momentul de față?

Cred că e o perioadă foarte nebună, cumva. Dar nu doar în ceea ce mă privește, ci mă uit în jur, toată lumea e agitată, toți alergăm dintr-un colț în altul, ne grăbim să ajungem undeva unde, aparent, și de acolo ne grăbim să mergem în altă parte. Astea sunt observații pe care le am și asupra mea, și a celorlalți. Parcă lipsește lumii un calm, eu sunt precipitată din fire, că sunt olteancă, dar, uneori, șade bine să mai stai puțin.

anca-dumitra-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton