Homepage  / Știri

Anca Dumitra și Alina Chivulescu, despre filmările noului sezon „Las Fierbinți”

Anca Dumitra și Alina Chivulescu, despre filmările noului sezon „Las Fierbinți”

de Redactia Tvmania

Echipa serialului ”Las Fierbinți” s-a reunit la finele lunii aprilie pentru filmările sezonului al 6-lea. Anca Dumitra și Alina Chivulescu povestesc despre ce se mai întâmplă prin Fierbinți-Târg de la fața locului.

Anca Dumitra și Alina Chivulescu

 

Cum arată Fierbinți-Târg în această perioadă?

Anca Dumitra: Ca de fiecare dată, când se întâmplă să dăm startul filmărilor, primitor; și asta, datorita adevarăților fierbințeni, care se bucură de revedere, ca și noi. În rest, așteptăm cireșele, corcodușele și stăpânirea ploilor atât de dese în ultima perioadă.

Alina Chivulescu: Locul chiar are ceva special; e foarte frumos: pomi înfloriți, aer curat și aceiași oameni care ajung cu bucurie la filmare.

 

Ce-ți place să faci pe platouri în pauzele dintre filmări?

Anca Dumitra: Să stau la povești cu colegii :).

Alina Chivulescu: Îmi place mult să stau la cadru când se filmează și la repetiții e foarte amuzant! Sunt atât de talentați și toată echipa lucrează cu atâta plăcere, încât nu poți decât să fii fericit că ești acolo.

 

Ce se întâmplă cu personajul tău în sezonul al 6-lea?

Anca Dumitra: Prea multe nu pot dezvălui, ce pot spune, însă, este că Gianina parcă s-ar mărita, dar n-are cine o lua J. O să vedeți despre ce este vorba. Sunt o adevărată bucurie filmările, cu atât mai mult cu cât situațiile gândite de Mimi (Brănescu – n.r.) sunt savuroase de-a dreptul.

Alina Chivulescu: Manuela… rămâne Manuela! E la fel de colorată, și la propriu, și la figurat. Și rămâne aceeași soție de primar iubitoare”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton