Homepage  / Articole

FOTO| Ce se întâmplă diseară în „Las Fierbinţi”

FOTO| Ce se întâmplă diseară în "Las Fierbinţi"

de Redactia Tvmania

În episodul de diseară din "Las Fierbinţi", Geanina (Anca Dumitra) este decisă să-şi scoată la lumină talentele culinare şi se înscrie la "MasterChef", nu înainte de a-i cere sfaturi mătuşii sale, Rapidoaica (Maia Morgenstern).

Entuziasmul îi trece repede, după ce îşi dă seama că nu ştie nici măcar să taie o ceapă fără să facă un dezastru în bucătărie şi fără să se taie. De aceea, Geanina îşi schimbă opţiunile: vrea să meargă la „Vocea României”.

Tot diseară, Giani (Costi Diţă) are o mare dilemă: a visat un şarpe şi nu ştie ce înseamnă asta. Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Dorel (Mihai Rait Dragomir) îl avertizează că e semn rău şi se apucă să caute pe internet semnificaţii ale viselor. Ceea ce găseşte îl înfurie de-a dreptul pe Giani: şarpele pare să semnifice probleme de natură sexuală.

Iar primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) se confruntă cu o mare problemă. El constantă că au dispărut cele două berze din sat, mândria Fierbinţenilor. În cheamă pe poliţistul Robi (Leonid Doni) să investigheze cazul şi, nervos, îi avertizează pe toţi că se va implica personal în acţiunea de găsire a berzelor.

Cum se va termina toată nebunia, veţi descoperi diseară, în “Las Fierbinţi”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton