Homepage  / Vedete româneşti

Anca Lungu a revenit pe micul ecran. Ce emisiune realizează și unde se difuzează

Anca Lungu a revenit pe micul ecran. Ce emisiune realizează și unde se difuzează
12

de Cătălina Matei,

După 5 ani de absență de pe micul ecran, Anca Lungu revine în televiziune cu o nouă emisiune. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 s-a stabilit în Franța în 2018, iar acum a decis că e momentul să se întoarcă în media românească.

În urmă cu 5 ani, Anca Lungu părăsea România și se muta în Franța, la Nisa mai precis, împreună cu actualul ei soț, grecul Harry Arampatzis și fiica ei din prima căsătorie cu Ștefan Lungu, Natalia. Între timp, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1  a devenit mamă pentru a doua oară, de băiețel de data aceasta.

Cunoscută drept Prințesa Polonic, Anca și-a păstrat pasiunea ei pentru gătit și, mai nou, a decis că este momentul să revină pe micul ecran din România, fără însă a părăsi Franța.

Astfel, Anca Lungu prezintă emisiunea „Viata are gust”, pe care o realizează în Franța și care a intrat deja în grila postului Prima TV. Despre ce este vorba în emisiune? O călătorie săptămânală în bucătăriile din Sudul Franței, Grecia sau Italia. Rețete, sfaturi culinare, viața în farfurie. 

După 15 ani de televiziune în care am intrat în casele oamenilor în cea mai mare parte cu știri negative și tragedii, aleg să las în urmă rolul mesagerului și să fiu eu însămi într-o producție dedicată frumosului și bunului gust. Un alt motiv al revenirii mele este dragostea pentru meseria pe care am practicat-o atât de mulți ani. În această pauză, în care nu de puține ori m-am gândit să o iau de la capăt într-un alt domeniu, am realizat că jurnalismul ocupă un loc mult mai important în sufletul meu. Nu e doar meseria cu care m-am identificat și care mi-a adus satisfacție de-a lungul anilor, jurnalismul e o vocație pentru mine. Nu e nimic la care să mă pricep mai bine decât la a căuta povești pe care să le spun mai departe, povești care să bucure și să inspire”, a declarat Anca Lungu.

În același timp, noua vedetă Prima TV a dat și alte detalii pe contul său de Instagram, prin intermediul unei postări.

Nimic nu e întâmplător în viață. Continui să cred asta cu tărie. Am fost totuși surprinsă să realizez că astăzi e 31 martie, ziua în care exact acum 20 de ani mi-am început cariera în televiziune cu prima mea emisiune în direct la televiziunea locală din Suceava. Ei bine, tot astăzi, la 20 de ani distanță, se întâmplă, fără niciun fel de calcul, să vă dau o altă veste legată de viața mea profesională: după o pauză de televiziune de aproape 5 ani, revin! Revin cu un proiect la care am lucrat aproape un an: 18 episoade filmate împreună cu colegul meu @flavius.medan în restaurantele și bucătăriile restaurantelor de la Mediterană. Sudul Franței, Grecia și Italia sunt pe harta emisiunii “Viața are gust” ce va fi difuzată duminică, de la ora 11, la @primatvoficial. Vă invit să călătoriți alături de mine, să descoperim împreună gusturi și savori, dar mai ales oameni minunați, inclusiv români care s-au stabilit înafara țării și poveștile lor care inspiră”, a scris Anca.

Cine a ajutat-o pe Prințesa Polonic cu noua sa emisiune? „Voi continua cu câteva mulțumiri: familiei și în special părinților mei care mi-au oferit în dar “o undiță” pentru acest proiect, prietenei mele, @andreeaberecleanu, care m-a încurajat și m-a susținut să materializez ideile, lui @augustin.bucur_cinematographer care m-a scos din încurcătură și a pus umărul la filmarea a 4 dintre ediții și tuturor celor care ne-au primit cu inimă deschisă în restaurantele sau intimitatea lor. Nu în ultimul rând vă mulțumesc vouă, comunității mele, care ați fost principala mea sursă de inspirație! Revin cu imagini din primul episod care a fost difuzat duminica trecută, dar și cu secvențe din episodul al doilea, care are ca temă peștele și fructele de mare și care va fi difuzat duminica aceasta, de la ora 11, la Prima TV”, a mai scris Anca în postarea sa de pe Instagram.

anca-lungu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton