Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Lungu, dezvăluiri inedite la 8 ani de când a devenit mamă pentru prima oară. „Rana nu s-a vindecat complet”

Anca Lungu, dezvăluiri inedite la 8 ani de când a devenit mamă pentru prima oară. „Rana nu s-a vindecat complet”
7

de Andra Stana,

Anca Lungu s-a mutat în urmă cu câțiva ani la Nisa, în Franța. Fosta prezentatoare de la Antena 1 are doi copii, o fetiță și un băiețel. Acum opt ani, la prima naștere, ea a trecut prin clipe greu de imaginat.

Anca Lungu: „Încă mă mai doare începutul nostru care n-a fost de fapt împreună”

Anca Lungu și actualul său soț, grecul Harry Arampatzis, trăiesc la Nisa din anul 2018. Fosta prezentatoare TV a luat-o acolo și pe fiica ei din căsnicia cu Ștefan Lungu, pe Natalia, și a născut între timp și un băiețel. Luni, 30 mai, de ziua fetiței sale, Anca Lungu a împărtășit cu fanii din mediul online amintiri din urmă cu 8 ani, de la prima naștere. A trecut prin multe emoții la momentul respectiv.

„E zi de sărbătoare astăzi în familia noastră. Natalia-Adriana împlinește 8 ani. 8 ani de când a venit pe lume la final de mai, deși era așteptată nu mai devreme de iulie. Degețica, așa cum i-am spus atunci, s-a născut prematur. Și chiar și acum, la ani distanță, cu o fetiță mare, sănătoasă și veselă lângă mine, încă mă mai doare începutul nostru care n-a fost de fapt împreună.

Fotografia aceasta a fost făcută de fratele meu, unchiul Nataliei, la două săptămâni după naștere. Când puiul de om a fost pregătit să plece din spital. Din acest moment am fost nedespărțite. Dar înainte de asta a fost multă suferință de ambele părți”, a povestit Anca Lungu.

Anca Lungu: „8 ore în care m-am gândit ce-o fi în suflețelul ei mic”

Fosta vedetă Antena 1 și-a amintit cum, în urmă cu opt ani, a stat „8 ore într-o sala de reanimare fără să-mi țin în brațe copilul”.

„Am stat 8 ore uitându-mă obsesiv la o fotografie cu chipul ei pe care am primit-o pe telefonul mobil. 8 ore în care m-am gândit ce-o fi în suflețelul ei mic. Singură într-o lume nouă și rece pe care o privește prin pereții de sticlă ai unui incubator. Și după 8 ore tot n-am putut să o țin la piept, ci doar să-i mângâi creștetul și mânuțele, să-i vorbesc și s-o privesc dintr-un scaun cu rotile”, a mai mărturisit fosta prezentatoare.

Anca-Lungu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Anca Lungu a mai spus, în postarea de pe Instagram, că a scris despre momentele grele trăite la nașterea fiicei sale „pentru toate mamele care au trecut prin asta și prin situații mult mai dificile”.

„Nașterea prematură e o traumă și pentru mamă și pentru copil. După 8 ani simt că rana nu s-a vindecat complet, deși povestea noastră e una cu final fericit. Ieri am organizat o petrecere a florilor în grădină. Natalia a suflat în lumânări și și-a pus o dorință. Iar eu am putut să o țin în brațe oricât am vrut de mult!”, a încheiat Anca Lungu, în postarea de pe Instagram.

Mesajul Ancăi Lungu, la 4 ani de când s-a mutat în Nisa

Patru ani au trecut din clipa în care Anca Lungu anunța că se retrage din televiziune și părăsește România pentru a forma o familie în Nisa alături de partenerul ei. Luna trecută, fosta vedetă Antena 1 a scris, într-o postare pe rețelele de socializare, cum a fost să renunțe pentru totdeauna la traiul în țara ei natală.

Fosta prezentatoare a ”Observatorului” de la Antena 1 duce o viață de lux alături de Harry, bărbatul care a convins-o să renunțe la tot pentru el.

Anca locuieşte într-o casă muzeu la Nisa, care valorează nu mai puţin de două milioane de euro, fiind veche de 240 de ani.

Anca Lungu și-a amintit, după 4 ani de la plecarea din România și la viața ei de aici, despre cum s-a îmbarcat în avion într-o zi de aprilie.

„Acum 4 ani mă îmbarcam pentru prima dată într-un avion fără să am și bilet de întoarcere. Veneam la Nisa cu sufletul deschis către o viață nouă. “Curaj” a fost cuvântul pe care l-am auzit cel mai des de la persoanele din jurul meu, însă așa am fost de când mă știu: am făcut tot ce mi-am dorit, am luptat pentru visele mele și am luat decizii fără teamă atunci când viața m-a pus în fața lor.

Adevărul e că nu putem ști viitorul și că nimic nu e garantat într-o viață de om, nimic înafară de moarte.

Dar un suflet redus la tăcere nu e altceva decât o moarte prematură, un viu mort, anesteziat de teamă și durere. Iar asta nu sunt eu. Mie îmi place să trăiesc și asta intenționez să fac în continuare, indiferent de circumstanțe sau de locul în care viața mă va purta.”, a scris Anca Lungu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton