Homepage  / Articole

Anca Rusu nu se teme de un nou mariaj

Anca Rusu nu se teme de un nou mariaj

de Redactia Tvmania

Anca Rusu, prezentatoarea “Observatorului de weekend” de la Antena 1 îl răsfaţă pe iubitul ei, Ştefan Lungu, cu o mulţime de bunătăţi. “Prinţesa Polonic”, cum îşi spune pe blogul ei culinar, ştie că dragostea trece prin stomacul iubitului ei, pe care este pregătită să-l ia de soţ, a mărturisit ştirista în TVmania din 2 aprilie.

Anca Rusu, care împlineşte 26 de ani în aprilie, se pricepe la gătit binişor şi şi-a deschis deja propriul blog culinar (PrinţesaPolonic.ro). Ea îşi răsfaţă iubitul, pe Ştefan Lungu (fostul soţ al Albertinei), cu tot felul de mâncăruri speciale, glumind chiar pe această temă.

“Dragostea mea trece cu siguranţă prin stomacul lui Ştefan, pentru că pun foarte multă dragoste în tot ceea ce gătesc. Curios e că, deşi se declară un mare iubitor de carne, am reuşit să-l cuceresc cu câteva feluri vegetariene.”

Deşi a mai fost căsătorită de la 21 la 23 de ani, Anca Rusu e pregătită să facă din nou pasul cel mare.

“Ştefan îmi spune că sunt soţia lui neoficială. Locuim de ceva vreme împreună şi pot spune că nu este nici o diferenţă. A fi căsătorit, fără să ai copii, e echivalent cu ceea ce trăim şi acum. Am intrat în această relaţie cu tot sufletul ceea ce înseamnă că sunt pregătită pentru orice”, a mărturisit ea pentru “TVmania”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton