Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Rusu şi Ştefan Lungu s-au căsătorit în Italia

Anca Rusu şi Ştefan Lungu s-au căsătorit în Italia

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a avut parte de o nuntă surpriză. Iubitul ei, Ştefan Lungu, a pregătit nunta pe ascuns, iar zilele trecute, în timp ce se aflau în Toscana, Italia, a cerut-o de soţie şi s-au căsătorit.

Anca a avut de ales între trei rochii de mireasă, pregătite evident tot de Ştefan, iar petrecerea s-a ţinut la Castello di Velona. Evenimentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de ziua ei de naştere a Ancăi (vedeta Antenei 1 împlineşte 27 de ani pe 16 aprilie ).

Revista VIVA i-a fost complice mirelui în realizarea surprizei, Anca fiind invitată în Italia sub pretextul unei şedinţe foto.

Unul dintre invitaţii la acest eveniment a fost Daniel Buzdugan, care a scris pe contul său de Facebook: “Colega noastră, Anca Rusu, de la Observator, Antena 1, a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost cerută de soţie în Toscana la Castello di Velona. A fost unul din cele mai frumoase momente la care am fost părtaş vreodată. Mulţumesc Ancăi Rusu şi lui Ştefan Lungu pentru superbele clipe petrecute la Castello di Velona. Să fiţi fericiţi şi casă de piatră!”.

Ambii soţi se află la al doilea mariaj. El a mai fost căsătorit cu Albertina Ionescu, iar cu Anca are o relaţie de doi ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton