Homepage  / Știri

Anca Serea a fost în vacanţă la Viena

Anca Serea a fost în vacanţă la Viena

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea Ştirilor Sportive de la Prima s-a întors recent dintr-o vacanţă pe care a petrecut-o la Viena alături de doi dintre cei trei copii ai ei, David şi Sarah, micuţul Noah rămânând acasă.

“Am vizitat foarte multe locuri, Palatul Schonbrunn, Muzeul Tehnicii, Grădina zoologică, Madame Tussaud, am mers cu trăsura, am vizitat Catedrala Sfântului Ştefan. Sarah a fost impresionată de steluţele din părul prinţesei Sissy şi chiar a ţinut neapărat să-i cumpere o cănuţă bunicii cu imaginea prinţesei. David a fost încântat că şi-a văzut idolii în mărime naturală la Madame Tussaud, chiar dacă erau doar din ceară. De asemenea, ne-am îndrăgostit de bucătăria vieneză, în special de desertul Kaiserschmarrn. Ne-a lipsit micuţul Noah, dar am vorbit cu el în fiecare seară. Vacanţa viitoare, însă, cu siguranţă îl vom lua cu noi”, a povestit Anca celor de la wowbiz.ro.

Anca, care a sărbătorit, recent, ziua de naştere a fiicei ei, Sarah, în vârstă de şase ani, a povestit celor de “Focus Monden” că îşi doreşte să facă şi cununia religioasă alături de Adi Sînă de la Akcent.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton