Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea, adevărul despre divorțul de Adi Sînă. „Ne-am gândit că nu o să mai fim împreună”

Anca Serea, adevărul despre divorțul de Adi Sînă. „Ne-am gândit că nu o să mai fim împreună”
8

de Roxana Mirea,

Anca Serea și Adrian Sînă sunt căsătoriți din anul 2015 și cresc împreună 6 copii. Cei doi au 4 moștenitori, la care se adaudă – David și Sara – copiii pe care fosta prezentatoare TV îi are din relația cu Filip Poplingher. La un moment dat, s-a speculat că Anca Serea și Adrian Sînă sunt în prag de divorț. Iată ce a dezvăluit vedeta despre relația ei cu Adrian Sînă.

Ce spune Anca Serea despre divorțul de Adi Sînă

Anca Serea a ținut să lămurească zvonurile cu privire la faptul că ea și Adi Sînă ar vrea să divorțeze. Fosta prezentatoare TV a spus, într-un interviu pentru unica.ro, că ea și soțul ei s-au mai certat și s-au gândit că poate nu vor mai fi împreună, dar nu s-a pus problema divorț.

Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori și ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată. Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciune care vine o dată cu vârsta.

Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt și să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a povestit Anca Serea, pentru sursa menționată anterior.

Cum-arata-acum-prima-fiica-a-Ancai-Serea.-Sarah-a-implinit-15-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Adrian este mai mult plecat, din păcate”

Anca Serea a spus că și-a adaptat viața astfel încât copiii să fie pe primul plan. Ea recunoaște că și-a asumat încă de la bun început faptul că va fi cea care se va ocupa mai mult de familie, înțelegând faptul că meseria de artist a lui Adi Sînă presupune multe deplasări la concerte.

„Adrian este mai mult plecat, din păcate, dar eu am știut asta de la început și am acceptat pentru că e artist, e nevoie să călătorească, până la urmă în asta constă jobul lui și cumva am preluat rolurile, dar nu mă deranjează. Și pentru mine, ca pentru orice mamă, care și-a dorit foarte mult copii, cel mai important este să fie ei educați, să fie sănătoși, să fie liniștiți și cumva viața mea se învârte în jurul lor, dar nu am niciun regret. Ei sunt prioritari indiferent de joburi și indiferent de ce trebuie să fac într-o zi”, a mai povestit Anca Serea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton