Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea, de urgență la spital! Cum se simte acum. „M-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac”

Anca Serea, de urgență la spital! Cum se simte acum. „M-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac”
10

de Roxana Mirea,

Anca Serea a ajuns de urgență la un spital privat din Capitală, în dimineața zilei de marți, 30 noiembrie. Aceasta a acuzat amețeli puternice și nu a reușit să se dea singură jos din pat. Anca Serea a stat o noapte în spital sub supravegherea medicilor și a făcut mai multe investigații, printre care se numără și un CT cranian.

Anca Serea, de urgență la spital

Anca Serea s-a întors acasă, miercuri,1 decembrie. Aceasta le-a vorbit urmăritorilor ei despre starea sa de sănătate și le-a dezvăluit internauților că inițial a crezut că suferă de COVID-19. Vedeta a făcut două teste rapide, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Drept urmare, văzând că nu este infectată cu coronavirus, a decis să meargă de urgență la spital, unde a făcut un CT cranian, pentru a elimina o potențială cauză gravă pentru amețeala resimțită marți dimineață. Vedeta a spus că rezultatele analizelor au ieșit în parametri normali și că are nevoie să se odhnească.

Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea miercuri, pe Instagram, potrivit click.ro.

anca-serea-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Am avut amețeli foarte mari”

În urmă cu mult timp, Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie severă. Marți dimineață, pe 30 noiembrie, ea nu s-a putut ridica singură din pat din cauza amețelilor. După ce a văzut că nu este infectată cu coronavirus, ea a decis să plece de urgență la spital, însoțită fiind de soțul ei. Anca Serea a povestit pe Instagram că a avut amețeli foarte mari și că nu putea să își țină nici măcar ochii deschiși. Soțul ei a ajutat-o să coboare din pat și să se îmbrace.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

După câteva perfuzii și un set complet de analize, medicii au lăsat-o să plece acasă.

Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton