Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Serea, în lacrimi! Ce a pățit prezentatoarea TV

Anca Serea, în lacrimi! Ce a pățit prezentatoarea TV
5

de Redactia Tvmania

Anca Serea se numără printre vedetele care se pot declara femei împlinite! Are o carieră de succes, un soț iubitor și șase copii care reprezintă totul pentru ea. În curând, însă, Anca Serea va trebui să se despartă de unul dintre copiii ei. 

În cazul Ancăi Serea a venit vremea în care puii își iau zborul din cuib pentru a se maturiza. Fiul său, David, cel mai mare dintre cei 6 va pleca în curând în Olanda, acolo unde tânărul în vârstă de 19 ani va studia. 

Anca Serea se poate declara o mamă mândră. Fiul ei va studia filosofia peste hotare, fiind admis la două universități de prestigiu din Olanda.

„David pleacă in Olanda, trebuie să-i căutam cazare. Mă bucur pentru el, noi nu am avut șansele astea. Este foarte nerăbdător să ajungă acolo și noi suntem bucuroși că își urmează visul. Poți să vorbești orice cu el. Mai are să-și ia Bac-ul și va începe o viață nouă de student la Filosofie în Olanda”, a dezvăluit Adrian Sînă, soțul Ancăi, în cadrul emisiunii  „La Măruță”, de la Pro TV.

În ciuda faptului că este mândră de băiatul ei, Anca Serea are ochii în lacrimi la gândul că puiul ei cel mare se va despărți de familie: 

 „Anca e foarte mândră de el. A fost acceptat la două facultăți de filosofie din Olanda. Anca e posibil să plângă când îi va pleca băiatul de acasă. David s-a mutat deja singur, are 19 ani, încearcă o perioadă de acomodare. E firesc“, a mai spus Adi Sînă.

David este unul dintre copiii pe care Anca Serea i-a avut cu primul soț, Filip Poplingher. Omul de afaceri a murit în 2010, după ce fusese diagnosticat cu cancer.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton