Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV. Ce proiect nou va avea

Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV. Ce proiect nou va avea
8

de Roxana Mirea,

Anca Serea are parte de o serie de schimbări. Nu doar că se va muta în casă nouă, dar a renunțat și la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV. Vedeta, mamă a șase copii, a dezvăluit că va face parte dintr-un proiect nou. Anca Serea a vorbit despre decizia ei de a renunța la știrile sportive de la Prima TV, de sâmbătă și duminică.

Anca Serea nu mai prezintă știrile sportive de la Prima TV

Anca Serea nu va mai prezenta știrile sportive de la Focus (Prima TV), de sâmbătă și duminică. Momentan, locul acesteia a fost luat de Maria Iordănescu și Marina Nițoiu. Soția lui Adi Sînă a fost cea care a hotărât să renunțe la știri, iar conducerea postului i-a oferit o altă colaborare. Este vorba despre emisiunea TV „Supernanny”. Totuși, Anca Serea nu știe dacă să accepte oferta sau nu, pentru că ar presupune să fie prea mult timp plecată de acasă.

Da, e adevărat, nu voi mai prezenta știrile sportive. Eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Voi avea un proiect nou, dar nu știu dacă-l voi putea face, pentru că presupune să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii’, a declarat Anca Serea, pentru Impact.ro.

anca sereaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Anca Serea se mută în casă nouă

După ani de zile în care a stat împreună cu numeroasa sa familie, cu chirie, Anca Serea se va muta în casa ei, proprietate personală.

Vom sta în același cartier ca și până acum (n.r. Pipera), dar de data asta ne vom muta în casa noastră. Mai avem foarte puțin până când va fi gata. Avem nevoie de spațiu, copiii au crescut”, a mai spus vedeta tv.

Chiar dacă vila în care Anca Serea și familia ei urmează să se mute este una spațioasă, cu o grădină superbă, copiii nu vor avea însă fiecare, camera lui. „Ei vor sta la mansardă. Sunt foarte entuziasmați, abia așteaptă să se mute”, a adăugat Anca Serea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton