Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Serea, o femeie fericită. Cum o răsfață Adi Sînă după 7 ani de căsătorie

Anca Serea, o femeie fericită. Cum o răsfață Adi Sînă după 7 ani de căsătorie
4

de Andra Stana,

Adi Sînă și Anca Serea s-au căsătorit în urmă cu șapte ani. Cei doi au împreună patru copii, dar reușesc mereu să își facă timp pentru escapade pline de romantism.

Adi Sînă și Anca Serea au plecat recent într-o scurtă vacanță în Austria. Cu toate că au amândoi proiecte care îi țin ocupați mai tot timpul, cele două vedete știu să se gândească și la relația lor.

Fiul cel mare al Ancăi Serea a plecat la facultate în Olanda, astfel că în casa Serea-Sînă se află acum cinci copii. Prezentatoarea are doi copii și din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher.

Anca și Adi au plecat la Viena

Adi și Anca și-au făcut bagajele și au plecat într-o scurtă vacanță. Cei doi au ales ca destinație Viena. Deși se află în concediu, Anca nu poate sta departe de fanii săi de pe Instagram. Anca și-a provocat fanii să-i adreseze întrebări pe Instagram. Apoi, a ales cele mai interesante întrebări și a răspuns curiozităților, scrie click.ro.

Un fan a întrebat-o pe Anca Serea care a fost cel mai deosebit cadou pe care i l-a oferit Adrian Sînă. Vedeta a recunoscut că solistul îi cumpără mereu pantofi.

 „Faptul că facem o echipă bună împreună este cel mai frumos cadou. Ca să-ți răspund la întrebare: cel mai des îmi cumpără pantofi foarte frumoși”, a fost răspunsul Ancăi Serea. 

Anca-Serea-o-femeie-fericita.-Cum-o-rasfata-Adi-Sina-dupa-7-ani-de-casatorie-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

De ce nu mai dorm împreună Adi și Anca

De curând, Anca și Adi Sînă au fost invitați la „Vorbește lumea”, la Pro TV. Printre subiectele abordate s-a numărat și un detaliu inedit din familia celor doi. Adi și Anca nu mai dorm împreună de o bună perioadă de timp.

Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb…

Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat… Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah”, a povestit Adi Sînă. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton