Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea s-a fotografiat goală, în cadă. Ce a spus despre relația cu Adi Sînă

Anca Serea s-a fotografiat goală, în cadă. Ce a spus despre relația cu Adi Sînă
9

de Roxana Mirea,

Anca Serea a publicat o serie de imagini care au atras atenția urmăritorilor ei de pe rețelele sociale. Aceasta a pozat goală, în cadă. Alături de fotografiile cu pricina, a scris un mesaj mai lung despre relația de cuplu cu soțul ei, Adrian Sînă. Ei încearcă să își găsească mereu timp pentru a petrece momente în doi și, în același timp, să se dedice creșterii și îngrijirii copiilor lor.

Anca Serea s-a fotografuat goală, în cadă

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în anul 2015. Anca este mama a șase copii: doi dintr-un mariaj anterior și patru cu celebrul cântăreț și compozitor. Chiar dacă cei mici le ocupă mai tot timpul, vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei mereu își fac timp pentru a petrece momente în doi.

Recent, aceasta a publicat o serie de fotografii pe Instagram, care au atras atenția urmăritorilor. Anca Serea s-a pozat goală, în cadă. Ce-i drept, chiar dacă are 6 copii, aceasta are un corp de invidiat. De asemenea, în dreptul fotografiilor cu pricina, Anca Serea a scris un mesaj mai lung despre relația de cuplu cu soțul ei, Adi Sînă.

„Zilele acestea am petrecut mult timp în doi, alături de Adrian, și pentru că multe persoane m-au întrebat, vă voi explica în continuare mai în detaliu. Chiar dacă poate v-am mai spus și în trecut, timpul petrecut în cuplu este deosebit de important, deoarece menține o relație sănătoasă”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Anca-Serea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anca Serea, despre relația cu Adi Sînă

În continuare, Anca Serea a mai scris că, atunci când ai copii, prioritățile se schimbă. Chiar dacă se dedică creșterii copiilor și este o mamă grijulie, Anca Serea a dezvăluit că ea și Adi Sînă își alocă măcar o zi din săptămână în care să iasă în oraș doar ei doi.

„Atunci când ai o familie, adică când apar copii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. Noi în cuplu ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi.

Nu vă imaginați că este ușor, chiar dacă multe persoane își imaginează că am foarte multe ajutoare, adevărul este că doar mama și bona Leei sunt cele care au grijă de copii. Însă cred că dacă noi am reușit și voi puteți reuși. Nu îmi imaginez că dețin rețeta fericirii în cuplu, dar știu că nu este suficient să spui unui om că îl iubești, trebuie să îi și arăți și să ai parte de momente de liniște și tandrețe cu acesta”, a mai dezvăluit vedeta.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton