Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Serea se confruntă cu o problemă de sănătate: „Am făcut transfuzie și acum lupt să o țin sub control”

Anca Serea se confruntă cu o problemă de sănătate: „Am făcut transfuzie și acum lupt să o țin sub control”

de Redactia Tvmania

Anca Serea duce de mulți ani o luptă cu o problemă medicală ce i-a dat mari bătăi de cap. Este vorba despre o anemie severă, din cauza căreia a ajuns în repetate rânduri pe perfuzii. Soția lui Adrian Sînă a vorbit deschis, recent, despre experienţa sa cu anemia, scrie okmagazine.ro.

Anca Serea (40 de ani), revenită recent pe micile ecrane la știrile sportive de la Prima TV, este una dintre cele mai frumoase femei din România. Datorită faptului că este mereu cu zâmbetul pe buze, puțină lume știe că vedeta are probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns, nu o dată, la spital. Mamă a șase copii, vedeta Prima TV se confruntă cu o anemie severă.

Deşi nu este prima dată când și-a deschis sufletul cu privire la afecţiunea de care suferă, abia de curând, într-o discuţie online cu fanii săi, frumoasa brunetă a făcut radiografia completă a neplăcutei experienţe cu boala: a atins toate punctele esențiale, de la simptome, până la tratamentul recomandat de medici.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

„Anemia mea este foarte veche şi s-a acutizat cu sarcinile şi naşterile. Din păcate, anul trecut am avut hemoglobina 4.6 şi feritina (depozitul de fier) 0. Am făcut transfuzie şi acum lupt să o ţin sub control”, a explicat vedeta de 40 de ani, adăugând că este nevoită să facă transfuzie şi perfuzii periodice şi că ia zilnic calciu şi magneziu.

Anca Serea le-a spus urmăritorilor ei, în detaliu, care sunt simptomele pe care le-a experimentat de-a lungul timpului:

„Cele mai frecvente simptome ale anemiei sunt oboseala, ameţeala şi pierderea vederii timp de câteva secunde. Aceste simptome se manifestă de obicei atunci când afecţiunea ajunge într-un stadiu avansat. Din acest motiv, de cele mai multe ori anemia uşoară se descoperă întâmplător. Eu oboseam foarte uşor, eram somnolentă, aveam vertij, lipsă de concentrare, fără energie… urcam un etaj şi după simţeam nevoia să mă aşez.”, a povestit Anca Serea.

Sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton