Homepage  / Articole

După vacanță, Anca Serea se pregăteşte de botez

După vacanță, Anca Serea se pregăteşte de botez

de Redactia Tvmania

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima TV a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul lui Noah Iosif, băieţelul ei şi al cântăreţului Adi Sînă. Fericitul eveniment va avea loc pe 19 august, a declarat ea pentru revista TVSatelit.

Vara aceasta, Anca Serea – care tocmai s-a întors, din 6 august, la pupitrul ştirilor sportive la Prima – a avut timp de toate: şi de vacanţă, şi de pregătirile pentru botezul băieţelul ei, Noah Iosif, în vârstă de aproape trei luni.

„Botezul va avea loc pe 19 august, la mănăstirea Caşin din Bucureşti, iar petrecerea va fi la Clubul Diplomatic. Vrem să fim relaxaţi, atmosfera va fi întreţinută de un band şi de un DJ, iar naşii sunt nişte prieteni de familie. Ne vom bucura că Noah Iosif este creştinat şi vom rămâne cu amintirea acestui moment deosebit”, ne-a zis vedeta TV.

Nunta… „o să fie o surpriză”

Deşi mulţi apropiaţi se aşteptau ca Anca şi Adi să facă şi nunta în aceeaşi zi cu botezul, prezentatoarea ne-a zis că vor amâna un pic acest moment:

„Când va fi, o să fie o surpriză, pentru că ţinem foarte mult la discreţia cuplului nostru”, ne-a zis ea.

Anca încă nu şi-a ales rochia pentru botez, însă nu-şi face griji că nu va găsi. Vedeta în vârstă de 31 de ani şi-a revenit extraordinar la aproape trei luni de când a născut. Şi asta datorită unui regim de viaţă sănătos.

„Nu mănânc alimente prelucrate, prăjeli, consum multe fructe şi legume şi beau multă apă. Nu sunt o persoană gurmandă. Cu voinţă şi puţin sport totul e posibil”, ne-a explicat ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton