Homepage  / Vedete româneşti

Anca Serea și Adi Sînă au dat lovitura cu afacerea lor. Ce au dezvăluit acum cei doi

Anca Serea și Adi Sînă au dat lovitura cu afacerea lor. Ce au dezvăluit acum cei doi
7

de Roxana Mirea,

Anca Serea și Adi Sînă au dat lovitura cu afacerea lor cu produse cosmetice. Cei doi au pus bazele acestei afaceri în urmă cu trei ani, iar acum, atât pentru Anca, dar mai ales pentru Adi Sînă, este proiectul principal. Iată ce au dezvăluit Anca Serea și Adi Sînă despre planurilor de business.

Anca Serea și Adi Sînă au dat lovitura cu afacerea lor

Anca Serea și Adi Sînă au o afacere cu produse cosmetice 100% organice. Afacerea, care a luat naștere în urmă cu trei ani, reprezintă acum proiectul principal pentru cei doi soți. Întrebați cum le merge afacerea, Adi Sînă a dezvăluit că au scos noi produse pe piață.

Facem bine. Într-adevăr, de când nu ne-am mai văzut și de când nu am mai vorbit, am lansat câteva produse cheie în portofoliul nostru și avem, spre exemplu, o apă de bronzat, senzațională”, a declarat Adi Sînă pentru ego.ro.

Un produs organic și suntem foarte mândri”, a completat Anca Serea.

Cum-arata-acum-prima-fiica-a-Ancai-Serea.-Sarah-a-implinit-15-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pe de altă parte, Anca Serea a mărturisit că fetele lor folosesc o parte dintre produsele lansate de ei.

Fetele noastre sunt la fel de norocoase ca mine. Sarah are un ten foarte frumos, deși este adolescentă. Folosește șamponul, folosește balsamul. Toată familia folosește produsele de păr. Ea nu este cu bronzul, nu-i place tenul bronzat, din contră, se apără de tot ceea ce înseamnă soare. Mai folosesc gelul de duș organic. Cam atât. Sarah are 15 ani și eu nu încurajez. Dacă nu au probleme, date de acnee, să nu folosească creme din adolescență”, a mai spus Anca Serea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton