Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat în casa visurilor lor. Imagini din vila de 500.000 de euro

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat în casa visurilor lor. Imagini din vila de 500.000 de euro
6

de Andra Stana,

Anca Serea și Adi Sînă nu mai stau în chirie. Cei doi s-au mutat alături de cei șase copii într-o vilă de 500.000 de euro. Până acum, aceștia locuiau într-o casă închiriată, dar au visat mereu să aibă propria lor locuință. Acum, Anca și Adrian au prezentat noul lor cămin prin intermediul unui filmuleț postat online.

Cum arată vila de jumătate de milion de euro a familiei Serea-Sînă

Anca Serea și Adrian Sînă și-au cumpărat casa visulor lor. Cei doi au plătit aproape 500.000 de euro pentru vila mult dorită. Până acum, ei au locuit cu cei șase copii într-o casă pentru care plăteau chirie lună de lună.

„Ne mutăm din nou. Unde stăm acum, stăm cu chirie și ne-am hotărât să achiziționăm o casă a noastră în același cartier. Acum urmează partea cea mai grea. Trebuie să renovăm casa. Ea nu arată rău acum, dar Anca își dorește să o refacă în totalitate”, a spus Adrian Sînă, citat de libertatea.ro.

Anca-Serea-si-Adi-Sina-s-au-mutat-intr-o-vila-de-500.000-de-euro.-Imagini-din-noua-lor-casa-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Deși casa este într-o stare bună, Anca Serea vrea să facă mai multe modificări. Mai mult, în scurt timp vor începe lucrările. Vedeta deja știe ce își dorește și este foarte încântată de ideea de a se muta într-o casă nouă.

„Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji”, a spus Anca Serea pentru Click!

Anca Serea și Adrian Sînă locuiesc alături de cei șase copii într-un cartier de vile din Pipera. În zona respectivă, prețul unei locuințe este de aproximativ 500.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton