Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu s-a sărutat cu un dansator de la Antena 1. „Nu ne-am mai pupat până acum”

Anca Țurcașiu s-a sărutat cu un dansator de la Antena 1. „Nu ne-am mai pupat până acum”
5

de Roxana Mirea,

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au făcut show pe scena „Te cunosc de undeva”, sâmbătă, 22 aprilie 2023. În plus, actrița i-a uimit pe toți cu un gest total neașteptat. Anca Țurcașiu și unul dintre dansatori au surprins pe toată lumea în momentul în care s-au sărutat.

Anca Țurcașiu s-a sărutat cu un dansator de la Antena 1

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au interpretat piesa „Rowdy Baby” și s-au costumat în Dhanush și Sai Pallavi, la „Te cunosc de undeva”, sâmbătă, 22 aprilie 2023. Cei doi au făcut spectacol, dar ceea ce a uimit pe toată lumea a fost gestul actriței. Anca Țurcașiu s-a sărutat cu unul dintre dansatori, la sfârșitul interpretării ei și a lui Jean.

Alina Pușcaș a rămas cu gura căscată în fața momentului, însă Anca Țurcașiu l-a mai sărutat încă o dată pe dansator. Actrița a mărturisit că este prima dată când face acest lucru, iar bărbatul este colegul său din mai multe producții.

„E colegul meu din multe producții pe care le facem împreună. Nu ne-am mai pupat până acum, dar chiar ne cunoaștem foarte bine. Eu nu mă mai pup decât cu partenerul meu de care în clip i-am făcut un milion de avansuri, doar, doar se întâmplă ceva”, a mărturisit Anca Țurcașiu în cadrul emisiunii de la Antena 1, potrivit wowbiz.ro.

anca-turcasiu-s-a-sarutat-cu-un-dansator-de-la-antena-1-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Anca Țurcașiu și Jean Gavril i-au impresionat pe jurați cu interpretarea lor. Cei doi au fost lăudați pentru performanța lor.

Un moment fabulos de greu, foarte greu, să dansezi Bollywood, să cânți în limba lor.(…) Mie mi s-a părut că e o luptă din asta. Știi că în dragoste e și un pic de război, e un dans al dragostei așa. Mai întâi ne certăm, ne iubim(…) Au dansat foarte bine pentru acest stil care este foarte greu, înțelegeți?”, a mărturisit unul dintre jurați cu privire la momentul Ancăi Țurcașiu și a lui Jean Gavril.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton