Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam a primit un cadou superb de la iubitul ei. Ce surpriză i-a făcut Yosif Mohaci pe platourile „Bravo, ai stil”

Anda Adam a primit un cadou superb de la iubitul ei. Ce surpriză i-a făcut Yosif Mohaci pe platourile „Bravo, ai stil”
14

de Roxana Mirea,

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Având în vedere cererea în căsătorie parcă ruptă dintr-un film de dragoste, putem consideta că alesul inimii artistei este un bărbat romantic. Această concluzie este întărită și de ultimul gest pe l-a făcut bărbatul. Se pare că Yosif o copleșește pe Anda Adam cu cadouri, iar ea radiază de fericire.

Ce cadou a primit Anda Adam de la iubitul ei

Anda Adam a primit un cadou superb de la iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Artista a vrut să le arate și urmăritorilor ei de pe Instagram cât de atent este logodnicul ei cu ea și cu ce gesturi romantice o copleșește. Concurenta de la „Bravo, ai stil”, emisiune difuzată la Kanal D, a primit un buchet enorm de trandafiri de la Yosif Eudor Mohaci.

Aceasta a publicat pe Instagram două fotografii cu buchetul de trandafiri, vizibil încântată de gesturile pe care le face alesul inimii ei.

Je t’aime! (n.r. te iubesc, în franceză)”, a scris Anda Adam în dreptul celor două fotografii.

Anda Adam și divorțul de Sorin Nicolescu

Anda Adam și Sorin Nicolescu au divorțat după 6 ani de căsnicie. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Eveline. La scurt timp după ce s-a aflat de ruptura dintre ei, artista a fost surprinsă în brațele actualului ei iubit, Yosif Eudor Mohaci.

Acum câteva luni, Anda Adam a vorbit despre divorțul de Sorin Nicolescu și a spus că nu crede că este datoare să ofere explicații în ceea ce privește despărțirea.

„Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a declarat Anda Adam la Antena Stars.

De-ce-au-ajuns-Anda-Adam-si-Maurice-Munteanu-la-cutite.-Concurenta-„Bravo-ai-stil-dezavantajata-„Explicatiile-tale-nu-sunt-coerente-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Anda Adam și Victor Slav, revedere la „Bravo, ai stil”

Vreme de mai muți ani, Victor Slav și Anda Adam au trăit o frumoasă poveste de iubire, care s-a sfârșit în anul 2012. Chiar dacă mulți credeau că vor ajunge în fața altarului, n-a fost să fie, iar despărțirea a fost una fără scandal. După ce povestea lor de dragoste s-a destrămat, Victor Slav și Anda au rămas în relații foarte bune, iar o dovadă a acestui lucru este interacțiunea pe care au avut-o în platoul „Bravo, ai stil!” din momentul în care el i-a ținut locul Ilincăi Vandici.

Cine s-ar fi gândit că eu voi fi aici și ea acolo. Stai să mă gândesc ce prezentare să îi fac. Am înțeles că aici ai trecut prin nenumărate transformări stilistice și că Raluca te tot roagă să vii în zona ta. Nu știu ce înseamnă asta, dar Anda, poate îmi explici tu”, a spus Victor Slav în emisiunea de la Kanal D.

Ulterior, Victor Slav a fost întrebat la „Teo Show” cum a fost întâlnirea cu Anda Adam.

Ce reacţie să stârnească întâlnirea cu Anda Adam? Suntem adulţi, maturi, ne-am despărţit în urmă cu 9 ani. Ne salutăm, vorbim, suntem ok, nu avem probleme”, a spus Victor Slav, la Kanal D.

Ce vârstă are Anda Adam

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să se mențină în topurile muzicale din România, în cei peste 20 de ani de carieră, cu piese precum „Selecta” feat. Alex Velea, „Ajutor”, „Nai, Nai”, „Ochii Mei”, „Sufletul meu”, „Love on You”, „AMO”, sau „Poate Fata”.

Pe lângă cariera muzicală, Anda Adam are foarte mare grijă de aspectul ei fizic. Artista are 41 de ani, însă are un corp de invidiat. Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante. Anda Adam a dovedit acest lucru și în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton