Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam ar fi însărcinată pentru a doua oară. Detaliul care a atras atenția

Anda Adam ar fi însărcinată pentru a doua oară. Detaliul care a atras atenția
6

de Redactia Tvmania

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Cei doi s-au logodit la sfârșit anului trecut, iar acum este posibil să fi dus relația la un alt nivel. Mai exact, Anda Adam a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la piscină împreună cu fiica sa, iar silueta vedetei a ieșit în evidență. Să fie, oare, Anda Adam însărcinată pentru a doua oară?

Anda Adam, însărcinată a doua oară?

Anda Adam și-a refăcut viața după divorțul de Sorin Andrei Niculescu. Aceasta este mai fericită ca niciodată alături de Yosif Eudor Mohaci, bărbatul care a și cerut-o de soție la sfârșitul anului trecut. Artista are și o fetiță, pe Evelin, iar acum au apărut zvonuri potrivit cărora Anda Adam ar fi din nou însărcinată. Paparazzii Spynews au surprins-o pe artistă la piscină cu o „burtică suspectă”, ceea ce a dat naștere zvonurilor legate de o nouă sarcină.

În orice caz, artista a atras toate privirile la piscină, într-un costum de baie minuscul, din două piese. Totuși, sutienul i-a mai jucat feste, așa că a chemat o prietenă să o ajute și să i-l prindă din nou, mai strâns. Puteți vedea imaginile cu Anda Adam de la piscină AICI.

Anda-Adam-insarcinata-a-doua-oara-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum a fost cerută în căsătorie Anda Anda de iubitul ei

Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru de basm, în timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de Yosif Eudor Mohaci, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică: Cappadocia.

Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul”, a declarat Anda Adam, la sfârșitul anului trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton