Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam, cerută în căsătorie într-un mod spectaculos. Cum arată inelul de logodnă. „A fost ca într-un film”

Anda Adam, cerută în căsătorie într-un mod spectaculos. Cum arată inelul de logodnă. „A fost ca într-un film”
11

de Roxana Mirea,

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci. Afaceristul a avut grijă ca momentul să fie unul absolut spectaculos. La un moment dat, Anda Adam a mărturisit la „Bravo, ai stil” că omul de afaceri i-a oferit inelul. Acum, cântăreața a oferit mai multe detalii despre momentul special și le-a rătat fanilor ei și cum arată inelul de logodnă.

Cum a fost cerută Anda Adam în căsătorie

Anda Adam și-a refăcut viața după divorțul de Sorin Andrei Niculescu. Aceasta este mai fericită ca niciodată alături de Yosif Eudor Mohaci, bărbatul care a și cerut-o de soție. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru de basm, în timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de Yosif Eudor Mohaci, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică: Cappadocia.

Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul”, a declarat Anda Adam pentru Wowbiz.ro.

248757290_1063452857812258_8223943194827245412_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Am plâns de bucurie”

Anda Adam le-a arătat fanilor ei și cum arată superbul inel de logodnă pe care i l-a oferit iubitul ei. Vedeta a povestit cum s-a desfășurat totul și a mărturisit că a plâns de fericire. Aceasta s-a simțit ca într-un film și spune că nu credea că va avea parte de un astfel de moment vreodată.

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie.

Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru. Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a mai povestit Anda, pentru sursa menționată anterior.

Găsiți imagini de la cererea în căsătorie a Andei Adam, dar și cu inelul, în Galeria Foto.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton