Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam de la „Bravo, ai stil”, despre operațiile estetice pe care le are: „Nu am nimic făcut”

Anda Adam de la „Bravo, ai stil”, despre operațiile estetice pe care le are: „Nu am nimic făcut”
11

de Roxana Mirea,

Anda Adam este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Recent, a răspuns la cele mai îndrăznețe întrebări din partea fanilor emisiunii de la Kanal D. Artista a vorbit despre colegele ei din competiție, dar și despre operațiile estetice pe care le are.

Anda Adam a răspuns la întrebările fanilor Bravo, ai stil

Anda Adam, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a răspuns curiozităților telespectatorilor. Fanii emisiunii de la Kanal D au adresat întrebări legate de colegele Andei Adam din competiție, dar și despre operațiile ei estetice.

Una dintre întrebările la care Anda Adam de la „Bravo, ai stil” a trebuti să răspundă a fost legată de voturi. Aceasta a dezvăluit că nu s-a votat niciodată pentru că mereu uită.

Nu, nu m-am votat nici măcar o dată. Aș fi vrut să mă votez, dar nu am apucat. De fiecare dată, uit să mă votez. Însă, niciodată nu e prea târziu. O să mă votez și eu când o să apuc, dacă o să apuc”, a răspuns Anda Adam, de la Bravo, ai stil.

243364414_106255568414555_7453350836744436782_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Andra Adam, despre colegele ei de la Bravo, ai stil

Artista a fost întrebată și dacă nu suportă vreo colegă de competiție, însă Anda a ținut să explice faptul că nu are atât de multe lucruri în comun, ca să aibă și ceva de împărțit cu vreuna din ele.

„Să știi că nu există aici o concurentă pe care să n-o suport, dar mă prefac că o suport. Mi se pare că nu avem atât de multe lucruri de împărțit, încât să ajung să nu suport pe cineva”,  a declarat Anda, potrivit wowbiz.ro.  

Întredată care este „cea mai prefăcută” concurentă, Anda Adam a spus că: „Nu cred că a început nimeni să joace rolul ăsta, ori o face foarte bine și nu ne prindem ori momentan nimeni nu face chestia asta”.

Câte operații estetice are Anda Adam

În continuare, artista a fost întrebată și despre operațiile estetice. De-a lungul timpului, s-a spus că Anda Adam are mai multe operații estetice. Concurenta de la „Bravo, ai stil” spune că acest lucru nu este adevărat pentru că ea are doar două intervenții.

„Am o operație la sâni și am o rinoplastie ca să-mi corectez o deviație de sept. Nu am absolut nimic făcut, față, pomeți, coaste, mâini, picioare lungit, nimic. Nu am operații eșuate, am două și cam atât”, a mai mărturisit concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton