Homepage  / Știri

Anda Adam e invitată, diseară, la „Cronica Cârcotașilor”

Anda Adam e invitată, diseară, la „Cronica Cârcotașilor”

de Redactia Tvmania

În ediția de diseară a „Cronicii Cârcotașilor”, Hrubaru e nelipsit și le dă dreptul la replică celor care se bâlbâie sau fac din cuvântul „practic” un tic verbal. Și cum campania electorală este în toi, iar aspiranții la scaunul de primar împart pomană electorală la tot pasul, vedeți la „Cronicuță” cine sunt candidații reprezentați de binoclu și plici.

Adrian Copilul Bătrân, cel mai mare manelist al tuturor timpurilor, este mai nou și un excelent bucătar. Vorba cântecului, “Tigăile tale… două petaleee…”.  Dar să revenim la gătit. Cordon bleu umplut cu Euro, sărmăluțe în foi de-o sută, rahat cu fishic de doi Euro și clătite umplute cu căluți Ferrari din aur sunt câteva dintre specialitățile sale.

La cererea telespectatorilor, Mișu Găinușă l-a invitat din nou la “Cronicuță” pe deja celebrul Gogu din Pașcani, dar și pe domnul Aurel Blându, negociator conflicte, atenuator de scandaluri și pacifist stradal. Paraziții, însă, nu sunt la fel de pacifiști. Vedeți la “Trinterviu” de ce.

Seara cârcotelilor este încheiată de Anda Adam aka Panda Madam, cu piesa “Can U Feel Love”. Așadar, nu ratați “Cronica Cârcotașilor” miercuri, 18 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton