Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. Ce cheltuieli de judecată trebuie să plătească

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. Ce cheltuieli de judecată trebuie să plătească
10

de Roxana Mirea,

Anda Adam este nevoită să evacueze casa din Bragadiru. Procesul a ajuns la final, iar sentința este clară. Apelul artistei a fost respins de către Tribunalul Ilfov, iar ea este obligată să plătească cheltuieli de judecată. Scandalul a început în anul 2021, când Anda Adam a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare.

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru

Anda Adam este nevoită să evacueze casa ei din Bragadiru, având în vedere că procesul a ajuns la final, iar sentința este clară.

„Final de proces in cazul evacuarii cantaretei Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de catre Tribunalul Ilfov si a fost obligata si la plata cheltuielilor de judecata”, a anunțat Adrian Cuculis, avocatul proprietarei casei în care locuia Anda Adam.

Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelanta să plătească intimatei cheltuieli de judecată în apel, constând în onorariu avocat în cuantum de 2975 lei. Definitivă. Pronunţată, astăzi, 01.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Tribunalului Ilfov.

Anda Adam a atacat în instanță prima decizie a judecătorilor. Ei bine, Tribunalul Ilfov a decis să respingă apelul vedetei și, în plus, au obligat-o pe aceasta să plătească toate cheltuielile de judecată.

„E o nebunie! Având în vedere poziția ei publică încă de la început, nu știu de ce a dorit să facă apelul. Poate a simțit nevoia să mai plătească încă vreo 3.000 de lei cheltuieli de judecată. Pe partea cealaltă, clienții mei au dat-o în judecată pentru evacuare. Nu a mai cumpărat imobilul pe care a promis că o să-l cumpere. Clienții mei au returnat avansul de 5.000 de euro pe care ea îl plătise, cumva, forțat într-un cont de al lor. Ba chiar mai mult de atât, a făcut și modificări interioare fără autorizație.

Cel mai probabil, clienții mei vor deschide o acțiune la cererea lor de recuperare a acestei chirii pe perioada în care a stat acolo și nu a achitat nimic”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Click!.

Anda-Adam-insarcinata-a-doua-oara-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum a început scandalul evacuării pentru Anda Adam

Scandalul a început în anul 2021. Atunci, Anda Adam a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare, dorindu-și să cumpere casa din Bragadiru. Artista a investit apoi bani în casă, făcând îmbunătățiri. Avocatul reclamantei spune că Anda Adam nu a onorat contractul semnat, așa că actul a fost anulat. Cu toate acestea, artista a refuzat să părăsească imobilul pe motiv că s-a simțit nedreptățită.

„Am dorit să fiu anunțată din timp cu statutul actelor de succesiune, dar am fost anunțată că ei nu-mi mai vând imobilul. Asta după ce, de bună credință, eu am primit cheia imobilului, mi s-a dat voie să intru în el și să-mi încep amenajările pentru a mă muta să locuiesc acolo. Din partea lor nu a existat bună credință. Au vrut să vândă ceva pentru care nu aveau acte, dar când s-au trezit cu actele în mână mi-au cerut banii într-un termen foarte scurt”, a spus Anda Adam la jumătatea lunii mai, pentru Perfecte.ro.

Sursa Foto: Instagran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton