Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anda Adam, în lacrimi la „Bravo, ai stil”. Ce i-a spus Maurice Munteanu. „Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă”

Anda Adam, în lacrimi la „Bravo, ai stil”. Ce i-a spus Maurice Munteanu. „Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă”
9

de Andra Stana,

Spiritele se încing în ediția din seara aceasta, 4 noiembrie, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Protagonista scenelor este Anda Adam. Artista de 41 de ani va ajunge, în final, să aibă ochii în lacrimi.

Adrenalină, stres, competiție, ținute, declarații, note, sunt doar câteva cuvinte care caracterizează competiția „Bravo, ai stil”. În seara aceasta, la Kanal D, Anda Adam este în centrul atenției, căci are discuții în contradictoriu și cu una dintre concurente, dar și cu juratul Maurice Munteanu, scrie libertatea.ro.

Anda Adam, în lacrimi la „Bravo, ai stil”. Ce i-a spus Maurice Munteanu. „Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă” (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Conflictul dintre Anda Adam și Nicoleta Dragne devine și mai mare când cântăreața este atenționată că nu vorbește corect gramatical.

  • Nicoleta Dragne: „Mie mi se pare de bun-simț să știm să vorbim corect gramatical limba maternă…”
  • Anda Adam: „Dai de înțeles că eu nu știu să vorbesc corect românește…”
  • Nicoleta Dragne: „Lasă vrăjeala, data viitoare învață să spui «pe care» și nu o să îți mai zică nimeni nimic.”

Ce are să îi reproșeze Maurice Munteanu

Apoi, pentru Adam Adam începe cel mai dur moment din „Bravo, ai stil!”. În momentul în care ajunge în fața juraților, Maurice Munteanu vrea să o lămurească asupra anumitor nemulțumiri pe care vedeta le-ar fi exprimat.

„Aș vrea să fii foarte atentă. Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă!”, îi spune Maurice Munteanu Andei Adam, iar aceasta izbucnește în plâns.

La testimoniale, în culise, reacția cântăreței nu a întârziat să apară spunând că: „Nu permit nimănui să mă jignească, nici măcar vreunui jurat!”.

Cererea în căsătorie, „ca într-un film”

Iubitul ei a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam. De curând, vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul. Evenimentul a avut loc în Cappadocia.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a facut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.

A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm demult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul”, a spus Anda Adam.

249959294_1703363623195150_8721899168672455761_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton