Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam, noi detalii despre divorțul de fostul soț. „Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa”

Anda Adam, noi detalii despre divorțul de fostul soț. „Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa”
8

de Roxana Mirea,

În prezent, Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yosif Eudor Mohaci. În 2021, artista a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că a divorțat de Sorin, tatăl fiicei sale. Cei doi nu au vorbit despre motivul despărțirii, așa că au luat naștere tot mai multe specualții. Acum, Anda Adam a făcut lumină în acest caz.

Anda Adam, despre divorțul de fostul soț

Anda Adam a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit și despre divorțul de fostul soț, Sorin. La un moment dat, s-a scris că Sorin ar fi fost implicat într-o rețea infracțională de contrafacere a cardurilor bancare, iar în 2018 și-a recunoscut vina și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, scrie kanald.ro.

Anda-Adam-evacuata-din-casa-din-Bragadiru-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Din acest motiv, s-a speculat că Anda Adam ar fi divorțat de tatăl fiicei sale pentru a-și proteja imaginea. Întrebată de Denise Rifai dacă acesta a fost motivul divorțului, cântăreața a răspuns că:

„Exclus! Sunt foarte asumată. Nu, niciodată, nu. Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa, doar pentru că există o bilă neagră într-un trecut al lor. Problema pe care el a avut-o, menționată de tine, este ceva extrem de vechi, este ceva din perioada în care el, din câte mi s-a spus mie, avea 19 ani.

Noi eram împreună când el avea 33 de ani. Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost la vârsta adolescenței, pur și simplu, a picat într-o plasă, probabil din cauza anturajului, motiv pentru care, ulterior, a și avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația pentru că și-a asumat ce a făcut(…) Niciodată nu aș fi luat o decizie de genul acesta ca să-mi protejez imaginea.

Nu sunt atât de artificială și chiar dacă iubesc extrem de tare ce fac, și extrem de tare ce sunt eu și ce reprezint eu ca artist, ca om, ca femeie (…) să știi că sunt mult mai umană și a-și lăsa deoparte cariera și imaginea mea sau poate mi-aș lăsa călcată în picioare cariera pentru familie”, a declarat Anda Adam.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton