Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anda Adam se mărită cu Yosif Eudor Mohaci. Vedeta a anunțat logodna la „Bravo, ai stil!”

Anda Adam se mărită cu Yosif Eudor Mohaci. Vedeta a anunțat logodna la „Bravo, ai stil!”
12

de Redactia Tvmania

Anda Adam a făcut joi un anunț care a șocat pe toată lumea. Artista de 41 de ani se pregătește de nuntă, după ce a acceptat cererea în căsătorie venită din partea iubitului ei. Yosif Eudor Mohaci i-ar fi dăruit concurentei de la „Bravo, ai stil!” un frumos inel de logodnă.

Anda Adam s-a logodit! Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yosif Eudor Mohaci. Având în vedere că i-a dăruit deja un inel, tânărul are gânduri serioase cu aceasta, scrie wowbiz.ro.

Anda Adam a spus totul pe platoul de defilare de la „Bravo, ai stil!”

În cadrul ediției de joi a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că s-a logodit. Ea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Artista a așteptat să fie invitată la defilare pentru a face marele anunț.

Povestea a avut mare legătură cu întregul moment, întrucât concurenta a spus că ziua iubitului ei este pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, astfel că aceștia și-au petrecut ziua împreună.Yosif a decis că este momentul oportun să îi ofere un trandafir, dar și inelul de logodnă. 

Inelul de logodnă primit de Anda Adam stă acasă, în seif

Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine.

Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat Anda Adam. 

Cine este Yosif, viitorul soț al Andei

În continuare, artista a decis să își deschidă sufletul și să vorbească și despre relația ei. Se pare că Anda și Yosif se simt perfect împreună și au o relație armonioasă. Potrivit vedetei de la Kanal D, Yosif o susține în tot ceea ce face, iar concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities apreciază acest lucru. 

„Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet. Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai adăugat artista. 

Yosif este un om de afaceri este din Arad, care a stat o perioadă bună de timp în Elveţia şi în Franţa. În urmă cu câteva luni, s-a îndrăgostit de Anda Adam, mai scrie sursa citată.

Cine-este-noul-iubit-al-Andei-Adam.-A-mai-fost-insurat-si-are-un-copil-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Sursa foto: Instagram, captură tv

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton