Homepage  / Vedete româneşti

Andi Moisescu, DJ în timpul liber. „Mă suspectez că trăiesc prin muzică”. EXCLUSIV

Andi Moisescu, DJ în timpul liber. „Mă suspectez că trăiesc prin muzică”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Dincolo de show-ul „Românii au talent”și emisiunea „Apropo TV” de la Pro TV, pasiunile lui Andi Moisescu implică la fel de mult... talent. Snowboarding, sailing și, de curând, și muzica electronică, căci vedeta Pro TV este și DJ în cluburi ori la festivaluri.

La cei 50 de ani ai săi, Andi Moisescu este într-o formă de zile mari, căci are grijă de pasiunile sale. Absolvent al Facultății de matematică, vedeta Pro TV este fire analitică chiar și când vine vorba despre muzică. Și a reușit să-și folosească din plin talentul, mai ales acum când îl putem întâlni oricând într-un club sau la vreun festival din postura de DJ. Mai multe detalii, aflăm chiar de la el!

La un moment dat, am citit că ești profesor de… muzică electronică. Încă predai?  

Sunt doar un mare iubitor de muzică, în general. Studiile mele se limitează doar la matematică. Dar, nu-i așa, cu toții ajungem, mai devreme sau mai târziu, să facem ceea ce ne dorim de fapt. Așa am ajuns la radio, în 1990. Am făcut tot ce-i omenește posibil pentru a fi cât mai aproape de muzică. Și exact ăsta-i motivul pentru care și acum, la 50 de ani, mă bucur să pun muzică, o noapte întreagă într-un club, la o petrecere sau la un festival. Mă suspectez că trăiesc prin muzică. Cineva mi-a spus că, de fapt, eu sunt muzica.

Care crezi că va fi ocupația ta, din punct de vedere profesional, peste 20 de ani?

În cazul meu e predictibilă. Aș fi foarte interesat dacă m-ar putea ajuta să-mi imaginez care va fi ocupația copiilor mei peste 20 de ani. M-ar ajuta să știu în ce să investesc.

andi-moisescu-dj-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Horia Brenciu a postat recent o poză cu el și cu tine, în tribuna oficială a Rapidului. Care este povestea ta cu echipa din Giulești?

Am crescut, ca să zic așa, în Regie. Unchiul meu, matematicianul, care m-a influențat enorm în viață, m-a dus, când eram mic, pe stadion și m-am îndrăgostit de „gașca nebună”, așa cum i s-a spus mai târziu. Priveam mereu cu admirație spre „frații mai mari din Giulești”, vecinii noștri, pe care-i așteptam mereu cu drag, în Regie, să se alăture micii noastre galerii. Anii au trecut, Sportul Studențesc a dispărut din peisaj și inima mea n-a mai fost o lungă perioadă de timp nicăieri.

Până-ntr-o zi, în care un bun prieten a insistat și a și reușit să mă aducă în Giulești, la un meci, aparent banal, fără nicio mare miză la mijloc. Am descoperit atunci ce ne lega, de fapt. Dragostea necondiționată. E ceva ce au în comun, de fapt, cei mai mulți suporteri, chiar și cei care se cosideră rivali. Și asta mi se pare absolut fascinant.

Dar, ca să revin la Rapid, echipa asta are o istorie. Iar suporterii au fost mereu altăruri de ea, cu aceeași dragoste. Indiferent dacă a jucat în prima ligă sau a 4-a. Cu admirația asta am intrat pe arenă și după ce i-am auzit cântând 90 de minute, fără oprire, indiferent de rezultat, am simțit că mi-am regăsit locul. Și uite așa a început povestea.

andi-moisescu-si-horia-brenciu-rapid-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

În ce alte proiecte mai ești implicat acum? Dincolo de de TV…

Cu excepția evenimentelor „corporate”, care sunt în general private, cam totul e la vedere, aș zice. Iar viața mea se împarte, sper echitabil, între familie, prieteni, muncă și pasiuni. Ceea ce le doresc tuturor celor care dau peste interviul ăsta.

Și ce planuri pentru vara aceasta aveți? Unde veți fugi în vacanță?

Dacă iarna e cu snowboarding, vara e cu sailing. Oricum ar fi, oriunde aș fi, apă să fie. Cum mă recomandă și zodia, de altfel.

andi-moisescu-sailing-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton