Homepage  / Nu rata!

Andi Moisescu, Mirela Zeța, Bogdan Naumovici și Andreea Grămoșteanu vin la „Jocuri de celebritate”

Andi Moisescu, Mirela Zeța, Bogdan Naumovici și Andreea Grămoșteanu vin la „Jocuri de celebritate”

de Redactia Tvmania

În această seară, o nouă ediție „Jocuri de celebritate” strânge o gașcă de oameni veseli în sufrageria lui Bobonete. Fiecare echipăva lupta pentru obiective clare: achiziționarea unei pisici foarte scumpe și a unui echipament de spinning.

Paul Ipate va conduce echipa formată din Andi Moisescu, Mirela Zeța și Dragoș, prietenul lui Andi, care are preferințe extravagante la capitolul pisici. Octavian Strunilă va fi în echipa cu Bogdan Naumovici, Andreea Grămoșteanu și Cătălin, prietenul lui Bogdan, care își dorește echipamentul de spinning.

Probe ca Numele are cuvântul, Fii pe fază, În frunte ti-e pus sau Fără cuvinte vor stârni hohote de râs între concurenți. O nouă probă super distractivă debutează în seara asta, Turnul vedetelor, în care concurenții vor trebui să aranjeze cuburi cu fețele vedetelor în ordinea indiciilor date de Bobonete. Dacă greșesc vedeta, întregul turn explodează și trebuie să le așeze din nou în ordinea corectă, totul contra-cronometru.

Nu vor lipsi nici demonstrațiile de cântat la tobe, iar maeștri de ceremonii vor fi Andi Moisescu și Bogdan Naumovici, care vor cânta pe rând câte o piesă celebră. Ce echipă va reuși să ajungă în probă finală Nume și renume și să ia banii puși la bătăie, rămâne de văzut, numai la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton