Homepage  / Știri

Andi Moisescu va fi gazda Gala Premiilor Gopo 2012

Andi Moisescu va fi gazda Gala Premiilor Gopo 2012

de Redactia Tvmania

Andi Moisescu va fi gazda din acest an a Premiilor Gopo, programate să aibă loc pe 26 martie. Gala va fi transmisă, începând de la ora 19.00, de postul tv Pro Cinema.

Amalia Enache și Mircea Solcanu vor întâmpina vedetele filmului românesc pe covorul roșu, iar telespectatorii vor putea afla chiar de la invitați informații despre peliculele aflate în cursă, dar și care este starea de spirit a nominalizaților la cele mai importante categorii ale Premiilor Gopo.

O oră mai târziu, după ce vedetele își vor fi etalat toaletele în fața camerelor de filmat, Andi Moisescu va modera “confruntarea” nominalizaților. “Aurora”, “Crulic-Drumul spre dincolo”, “Din dragoste cu cele mai bune intenții”, “Loverboy” și “Periferic” sunt producțiile care se bat pentru trofeul de cel mai bun film.

Cristi Puiu, Adrian Sitaru, Bogdan George Apetri și Cătălin Mitulescu își vor disputa statueta Gopo pentru cel mai bun regizor, în timp ce Bogdan Dumitrache, Cristi Puiu și Vlad Ivanov vor concura la categoria de cel mai bun actor într-un rol principal.

Cea mai bună actriță într-un rol principal va fi aleasă dintre Ada Condeescu, Ana Ularu și Natașa Raab.

Premiul Publicului, acordat filmului autohton cu cel mai mare succes de box office în anul precedent, va reveni anul acesta producției MediaPro Pictures „Nașa” distribuite de MediaPro Distribution.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton