Homepage  / Disney Plus

„Andor”, Disney Plus. Când are premiera serialul desprins din Universul „Star Wars”

„Andor”, Disney Plus. Când are premiera serialul desprins din Universul „Star Wars”
8

de Roxana Mirea,

Serialul „Andor”, desprins din Universul „Star Wars”, are premiera în exclusivitate pe platforma de streaming Disney Plus, pe 21 septembrie, când vor fi lansate primele 3 episoade din primul sezon. „Andor” este un thriller de spionaj produs de Lucasfilm, în care acțiunea are loc cu cinci ani înainte de evenimentele din „Rogue One: O poveste Star Wars”.  Era din „Andor” este plină de pericole, dezamăgiri și intrigi, iar Cassian va porni pe drumul care este destinat să-l transforme într-un erou rebel.

Serialul „Andor” are premiera pe Disney Plus pe 21 septembrie

„Andor” prezintă „Star Wars” dintr-o perspectivă diferită, concentrându-se asupra oamenilor obișnuiți ale căror vieți sunt afectate de Imperiu. Deciziile pe care le iau au consecințe reale, iar miza pentru ei – și pentru galaxie – nu ar putea fi mai mare. „Andor” un serial de acțiune, aventură și suspans filmat într-un peisaj cinematografic. Primele trei episoade din primul sezon au premiera exclusiv pe Disney+ pe 21 septembrie.

Noul serial îl are ca protagonist pe Diego Luna în rolul lui Cassian Andor și este un prequel al filmului „Rogue One” din 2016. Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller și Fiona Shaw sunt, de asemenea, protagoniști, iar Forest Whitaker își reia rolul lui Saw Gerrera. Luna este producător executiv al serialului, care a fost creat de co-scenaristul din „Rogue One”, Tony Gilroy, care a scris și cinci episoade ale serialului, inclusiv episodul pilot.

Special 3-Episode Launch Event For Lucasfilm’s AndorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Serialul „Andor” va urma structura tipică de lansare a platformei Disney Plus, adică se va lansa câte un nou episod în fiecare săptămână. Va fi cel mai lung serial dintre producțiile live-action ale universului „Star Wars”, cu un total de douăsprezece episoade numai în primul sezon.

Sursa Foto: Disney plus

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton