Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andra: “Cătălin mă răsfaţă la fel ca şi până acum”

Andra: “Cătălin mă răsfaţă la fel ca şi până acum”

de Redactia Tvmania

Însărcinată în cinci luni cu un băieţel, Andra (24 de ani) spune că “sarcina nu trebuie sa fie un pretext ca să leneveşti toată ziua”. Astfel că, artista nu vrea să renunţe nici la concerte, nici la preselecţiile din ţară pentru show-ul “Românii au talent” care va debuta la anul la Pro TV.

Mai mult, ea a filmat de curând şi un videoclip la cel mai recent single al ei, “Something New”. Cum se mai simte viitoarea mămică şi cum o răsfaţă soţul ei, Cătălin Măruţă, aflaţi din interviul de mai jos.

.

Cum a fost la filmările noului tău videoclip? Ţi-a fost greu să filmezi însărcinată?

Fără să mă bazez pe nimic, decât pe intuiţie, am ştiut că va fi bine. Şi a fost! De-aia nici nu am evitat să fac videoclipul piesei “Something New” în timpul sarcinii, dimpotrivă, mi s-a părut ceva cool, ce aş povesti cu plăcere copilului meu într-o zi. Ritmul de filmare a fost destul de alert, dar asta ne-a făcut bine tuturor. Am schimbat patru ţinute pe parcursul filmărilor, iar asta presupune retuşuri de machiaj, coafură. Dar a fost cu atât mai interesant.

.

Cine a realizat videoclipul, unde au avut loc filmările, care e povestea lui?

A fost filmat la Stage Expert, Dragoş Buliga a fost regizor, Dana Budeanu s-a ocupat de styling, iar Alexandru Abagiu şi-a pus semnătura pe partea de make-up. E o echipă cu care am lucrat excelent, din toate punctele de vedere, a fost combinaţia perfectă pentru ceea ce urmărea videoclipul. Este un clip de imagine, foarte modern, foarte dinamic şi în trendul muzical internaţional.

.

Cine ţi-a făcut piesa “Something New”?

E compusă de Mihai Ristea de la Montuga, iar piesa are şi varianta de remix, realizată de DJ Yaang.

.

Ai renunţat deja la concerte?

Nu, nici nu-mi trece prin minte să renunţ, deocamdată. Atâta vreme cât mă simt bine, nu văd niciun motiv să nu mai urc pe scenă. Medicul chiar mi-a atras atenţia să nu încep să mă comport ca şi cum aş fi bolnavă sau m-ar durea ceva. Sarcina nu trebuie să fie un pretext ca să leneveşti toată ziua.

.

Ce se întâmplă cu preselecţiile la “Românii au talent” în acest moment? Îi mai poţi însoţi pe Mihai Petre şi Andi Moisescu prin ţară?

Sigur că da, pot să merg oriunde. Urmează, în decembrie, chiar preselecţia din Bucureşti. La început, când am pornit prin ţară pentru preselecţii, burtica abia se vedea, dar în decembrie va fi foarte vizibilă. Ca să nu mai spun că, la finala din primăvară, voi fi deja mamă, deci pe parcursul acestui show trec prin toate fazele maternităţii.

.

Ai o sarcină uşoară? La ce pofteşti cel mai des?

Mie, din ce-am vorbit şi cu alte mămici care m-au povestit tot felul de peripeţii, mi se pare că am o sarcină uşoară, nu am nici o problemă deosebită şi nu mi s-au schimbat senzaţiile prea tare. Deocamdată, n-am pofte deosebite, nu-l trezesc noaptea pe Cătălin, să-l trimit după cine ştie ce prăjitură sau pizza hawaiiană, cum aud că fac alte femei însărcinate.

.

Cum te răsfaţă Cătălin în această perioadă?

Mă răsfaţă la fel ca şi până acum, fiindcă, aşa cum spuneam mai devreme, nici eu nu mă port altfel decât înainte. Cătălin e atent şi drăguţ cu mine şi cu ceea ce-mi doresc de când îl ştiu, asta mi-a şi plăcut la el de la bun început, deci tot ce face acum e să-şi menţină atitudinea.

.

Până la urmă v-aţi gândit la un nume pentru băieţelul vostru?

Avem câteva idei, sigur, deocamdată ne place David, însă mai sunt câteva luni bune până când îi vom dicta funcţionarului de la evidenţa populaţiei numele copilului nostru, deci suntem deschişi la sugestii. Toţi prietenii şi rudele noastre îşi ocupă mintea cu nume de băieţi, în prezent, aşa că sunt sigură că vom găsi de undeva numele ideal.

.

Te-ai hotărât unde vei naşte?

Încă nu m-am decis 100 %, dar am un medic foarte bun aici, doctorul Nicolae Poiană, şi  am toată încrederea în dumnealui, deci mai mult ca sigur că va fi cel care va supraveghea venirea pe lume a fiului meu.

.

Ţi-ar plăcea ca băieţelul tău să-ţi moştenească talentul şi să devină cântăreţ?

Sigur că-mi petrec zile şi nopţi gândindu-mă, în amănunt cum mi-ar plăcea să fie copilul meu. Dar dincolo de asta, ajung mereu la aceeaşi concluzie: vreau să fie sănătos, atât, în rest va fi alegerea lui pe ce drum profesional o apucă în viaţă. Sigur că vom încerca să-l ispitim cu muzica, de mic, şi aş minţi să spun că n-aş fi fericită din cale-afară să se apuce de cântat. Dar, atâta vreme cât va fi sănătos şi fericit, am să fiu şi eu fericită alături de el, indiferent ce meserie şi-ar dori.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton