Homepage  / Televiziune

Andra a apăsat butonul auriu. Cine este Marco Cristoferi de la Românii au talent 2023

Andra a apăsat butonul auriu. Cine este Marco Cristoferi de la Românii au talent 2023
3

de Andra Stana,

Andra a apăsat Golden Buzz-ul la Românii au talent 2023, în ediția de vineri, 3 martie. Cum a convins-o pe artistă Marco Cristoferi.

Marco Cristoferi, Golden Buzz la Românii au talent – 3 martie 2023

Dacă nu ai nebunia de a risca, nu vei fi niciodată cel mai bun”, a spus vineri seară Dragoș Bucur ca un mesaj de încurajare pentru unul dintre concurenți. Însă, devine clar cu fiecare an că această nebunie frumoasă stă la baza pregătirii tuturor curajoșilor care vin în fața juraților și că asta îi face să strălucească mai puternic, să devină memorabili în fața tuturor celor de acasă, care trăiesc toate edițiile la cote maxime de emoție.

Un fost balerin și acrobat, acum profesor, sigur pe faptul că talentul înseamnă antrenament a pășit aseară pe scenă pentru a arăta că este un ”actor fizic”. Marco Cristoferi, de 37 ani, a venit din Italia cu o poveste care arată că furia, supărările pot fi eliminate prin dans… un dans de neuitat.

marco-cristoferi-golden-buzz-andra-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Încă încerc să-mi explic ce-ai făcut. Atât de scurt și de spectaculos”, a spus Bobo după ce l-a urmărit pe Marco, completat de Andi care a ținut să adauge: ”ai venit ca o binecuvântare”. Impresionată de mișcările lui, de mesajul transmis, Andra a apăsat butonul auriu și l-a trimis direct în semifinale: ”Este interesant cum un dansator te poate face să trăiești melodia. A fost cel mai intens mod de a spune o poveste”.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Iustina Lipovanu, Ansamblul de Vest, Sweet Darkness Duo, Victoria Ștefan, Alex Ștefănescu, Teodora Vasilchi, Cristiana Radu, Nicolas Ribs, Andrei Șerban, Silke Pan, Christall Sound Trio, Angela Gherman și Trupa Squad Up.

Vineri, de la 20:30, spectacolul merge mai departe. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton