Homepage  / Vedete româneşti

Andra a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță. „Sunt doar eu cu copiii”

Andra a plecat în vacanță fără Cătălin Măruță. „Sunt doar eu cu copiii”
8

de Ioana Maria,

Andra este una dintre vedetele de la noi din ţară care are o relaţie foarte deschisă cu fanii săi. Artista îi ţine la curent pe cei care o urmăresc în mediul online, zilnic, cu activităţile pe care le desfăşoară, fie că este vorba de partea profesională sau de momentele din viaţa personală. Recent, cântăreaţa şi-a luat admiratorii prin surprindere după ce le-a povestit faptul că a plecat în vacanţă, fără soţul său. Iată care este motivul.

Prezentatorul nu a intrat încă în concediu la PRO TV, emisiunea lui încă e difuzată pe post, așa că nu poate lipsi. Nu și-a însoțit soția și copiii, aceștia însă îi duc dorul în vacanță.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez că sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a spus Andra pe rețelele de socializare.

andra-in-vacantaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ceea ce privește destinația aleasă pentru vacanță, Andra nu a mărturisit dacă se află la mare în România sau în afara țării, însă stăm să ne gândim la faptul că dacă ar fi fost pe litoralul românesc, atunci cu siguranță era alături de ea și soțul ei, căci în zilele de weekend nu se află la muncă și ar fi reușit să fie împreună cu cei mici și cântăreață.

Totuși, vedeta a precizat că îi va ține la curent pe fanii săi cu imagini din vacanță, iar atunci vom afla cu exactitate și locul unde a ales să petreacă câteva zile.

Andra a lansat melodia „Bine, Bine”

Andra a lansat recent o nouă melodie, care se numește „Bine, Bine”. Este o piesă adresată tinerilor îndrăgostiți care își petrec vara împreună. „Bine, Bine” este o piesă perfectă de vară, care vorbește despre iubirea sinceră și adolescentină.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton