Homepage  / Vedete româneşti

Andra, apariție rară alături de surorile ei mai mari, la Londra

Andra, apariție rară alături de surorile ei mai mari, la Londra
7

de Ioana Maria,

Andra și-a văzut visul împlinit când a ajuns la concertul lui Beyonce de la Londra, împreună cu surorile ei mai mari. Cântăreața de 36 de ani a mărturisit că aștepta de mult timp acest prilej pentru o distracție între fete.

Andra Măruță împreună cu surorile, dar și câteva prietene și-au luat bilete de avion și au aterizat direct la Londra. Andra Măruță și a dorit să meargă la concertul unei artiste talentate, astfel că a făcut acest pas important pentru ea, scrie spynews.ro.

Pentru artistă, a fost un moment unic în viață, încărcat de multă bucurie, dar și mari emoții. Ea nu s-a mai putut stăpâni și izbucnit în lacrimi, în fața tuturor.

Jurata de la Românii au talent a mai dezvăluit pe rețelele sociale că s-a distrat copios la concert alături de surorile ei mai mari, cu care nu se afișează foarte des pe social media.

„Eu am multe lucruri în comun cu surorile mele, iar unul dintre ele este faptul că ne place la nebunie Beyonce!!! Așa că sunt tare bucuroasă că am fost cu Aura și cu Diana la Londra să ne îndeplinim visul de o vedea în concert. E greu de povestit ce am simțit când a intrat pe scenă”, a scris Andra pe conturile ei de socializare.

Cele două surori ale Andrei sunt ceva mai discrete pe rețelele sociale, fiindcă nu sunt persoane publice. Sora mai mare, Diana (48 de ani), trăiește încă în orașul de baștină Câmpia Turzii, unde se ocupă de un centru de bătrâni. Sora mijlocie, Aura Claudia (41 de ani), lucrează la un centru de înfrumusețare din același oraș, scrie protv.ro.

Andra nu a fost la nunta lui Smiley

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai. La nuntă, au fost aproximativ 300 de invitați, însă unii dintre prietenii lor apropiați au lipsit. Sorin Bontea nu a fost la eveniment și nici Irina Fodor, care se află în America de Sud, acolo unde au loc filmările pentru America Express 2024. Pe lista absenților s-au numărat și Cătălin Măruță și Andra.

 Acum, prezentatorul TV și artistul au stat față în față, prin transmisiune video, în direct la Pro TV. Andra și soțul ei nu au fost la nuntă pentru că el a avut un contract pentru a prezenta un eveniment privat, iar ea pentru a cânta, potrivit libertatea.ro.

surori-andra-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton