Homepage  / Televiziune

Andra, dezvăluiri despre Românii au talent, sezonul 13. „Mulți concurenți care ne-au lăsat fără cuvinte”

Andra, dezvăluiri despre Românii au talent, sezonul 13. „Mulți concurenți care ne-au lăsat fără cuvinte”

de Roxana Mirea,

„Românii au talent”, sezonul 13, va avea premiera mâine, 20 ianuarie 2023, de la ora 20.30 pe PRO TV. Andra, care face parte din juriu alături de Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, a oferit câteva detalii despre noul sezon. Artista susține că „Românii au talent”, sezonul 13, este cu adevărat magic.

Andra, destalii despre Românii au talent, sezonul 13

Prima ediție „Românii au talent”, sezonul 13, va fi difuzată mâine, 20 ianuarie 2023, pe Pro TV. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete își reiau locurile la masa juriului, iar Pavel Bartoș și Smiley vor fi în culise, dorinici să-i întâmpine pe concurenți.

Andra a oferit câteva detalii despre noul sezon și a spus că a fost fascinată să vadă numere care au trecut-o prin toate stările.

Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi”, a spus Andra, potrivit stirileprotv.ro.

Andra, impresionată de mulți concurenți la Românii au talent, sezonul 13

Andra este convinsă că mai există oameni talentați în România, mai ales că românii au stat mereu bine la capitolul muzică și dans, susține ea.

Evident, România întotdeauna a stat bine la capitolul muzică, dans. Cumva, noi, românii, asta știm să facem de când ne naștem. Facem cumva și nu neapărat carieră din asta, da, tot românul știe să cânte și să danseze. Mai mult decât atât, am și avut în ultimii ani de unde să ne inspirăm, să învățăm. Vin copii foarte bine pregătiți și noi încercăm să ținem pasul cu toate schimbările aduse de generația asta contemporană”, a mai declarat Andra.

Când vine vorba de butonul de „golden buzz”, Andra spune că plănuiește să îl apese doar atunci când concurentul o face să simtă emoție, însă alegerea a fost una foarte grea, până acum. Artista susține că a avut mai multe numere la care a vrut să apese butonul auriu.

Cumva, mi-am propus doar la numerele la care simt că, știu eu, cuvintele nu sunt suficiente sau aplauzele sau… Deși au fost mai multe numere la care aș fi vrut să apăs, asta înseamnă că au fost foarte mulți concurenți foarte bine pregătiți care ne-au lăsat fără cuvinte”, a mai spus artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton