Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andra, mărturisiri în lacrimi: „Este icoana mea!”. Cine e persoana despre care artista vorbește așa

Andra, mărturisiri în lacrimi: „Este icoana mea!”. Cine e persoana despre care artista vorbește așa
4

de Redactia Tvmania

Andra se poate considera o femeie împlinită atât în plan profesional, cât și profesional. Artista a vorbit cu emoție despre familia ei în interviul acordat lui Mihai Morar.

În majoritatea aparițiilor sale publice, Andra vorbește cel mai mult despre cariera sa însă niciodată nu a refuzat să vorbească cu inima deschisă și despre familia sa, de la soț și copii, până la părinți. De altfel, discuția despre cei care i-au dat viață a sensibilizat-o extrem de mult pe jurata de la „Românii au talent”. 

Andra a povestit despre începuturile carierei sale și dedicarea părinților. Tatăl i-a fost manager mergeau des în concerte împreună, însă mama era cea care o aștepta acasă mereu cu dor, cu brațele deschise. Artista o descrie pe cea care i-a dat viață „icoana mea”.

 

„Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd. În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții. Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață.

Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună „domne, dar ne-ați promis” și m-am dus eu, tata nu era. Mama, când a văzut cum mă certam eu cu organizatorul de acolo și omul ăla cum ridica tonul la mine și eu răspundeam, ei, fiind atât de emotivă, i s-a spart o venă la ochi, din cauza tensiunii pe care a trăit-o. Mi-am dat seama că nu e pentru ea (mediul ăsta). Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a mărturisit artista cu lacrimi în ochi în podcastul lui Mihai Morar.

În urmă cu câțiva ani de zile, artista dezvăluia într-o postare pe Facebook câte a învățat de la femeia care i-a dat viață.

„De la ține am învățat ce înseamnă o femeie de notă 10: una care rade din tot sufletul, iubește din toată inima și nu se teme să facă orice își propune. Că în viață nu e important să fii perfect, ci cea mai bună versiune a ta, să te iubești așa cum ești. Mulțumesc, mama, că îmi arăți asta în fiecare zi!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton