Homepage  / Articole

Andra: „Românii au talent” va fi un show incendiar

Andra: „Românii au talent” va fi un show incendiar

de Redactia Tvmania

La puțin timp înainte de începerea noului sezon al emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV, Andra laudă concurenții veniți la preselecții. În același timp, cântăreața dedică foarte mult familiei, și spune că „maternitatea se suprapune perfect cu căsnicia”.

Concurenții de la show-ul „Românii au talent” sunt „foarte talentați”, a spus Andra într-un interviu acordat ziarului Ring.

„Sezonul nou se anunță absolut incendiar și veți avea surprize mari. Sunt și oameni talentați, sunt și oameni amuzanți și cam atât, dar, în orice caz, am făcut câteva descoperiri senzaționale când am mers prin țară, la preselecții. Veți vedea!”, a povestit Andra.

N-a avut nevoie de regim de slăbit

Deși spune că își mai dorește copii, Andra a spus că nu a planificat încă nimic. „Când va fi să fie, atunci un alt bebe va fi binevenit. Sigur că dacă avem un băiat, ne-am dori și o fetiță, nu neg asta, dar nu ținem neapărat, până la urmă e vorba și de destin”, a spus cântăreața.

În ceea ce privește silueta ei după ce a devenit mămică, Andra spune că nu a avut nevoie să țină un regim „draconic”, pentru că are un „metabolism bun și nici nu mă îngrășasem peste măsură în timpul sarcinii”.

Andra și Cătălin Măruță se împart între viața profesională și cea de familie cu mare ușurință, dacă e să ne luăm după propriile lor declarații.

„Noi discutăm foarte mult despre bebe și ne și jucăm cu el, căsnicia se suprapune perfect cu maternitatea. Iar profesia mi-o fac ca până acum, doar că am învățat să fiu mai eficientă cu timpul meu liber”, a dezvăluit Andra.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton