Homepage  / Articole

Andra şi Cătălin au planuri mari de Sărbători

Andra şi Cătălin au planuri mari de  Sărbători

de Redactia Tvmania

Perioadă încărcată tare pentru familia Măruţă: Andra e prinsă mai tot timpul cu concerte, iar Cătălin pregăteşte ediţii de final de an pentru „Happy Hour”, au dezvăluit cei doi în revista „TV Satelit” din 8 decembrie . Nu e de mirare că nu vor ajunge, cam deloc, prin bucătărie pentru pregătirile de Crăciun!

Pentru Andra, luna decembrie este o lună a concertelor, aşa că nu are prea mult timp de “bucătăreală”.  Cântăreaţa ar vrea să ajute la prepararea bucatelor tradiţionale, însă ne-a zis că nu va avea loc în bucătărie şi nici timp prea mult.

“Dacă am loc de mama şi de soacra mea, care se întrec să ne gătească toate bunătăţile din lume, poate am să fac şi eu vreo prăjitură, cine ştie. Doar că nu voi avea foarte mult timp, înainte de Crăciun am foarte multe concerte, am mult de lucru, aşa că nu mă văd gătind mare lucru.”

La rândul său, Cătălin Măruţă pregăteşte ediţii speciale pentru perioada Sărbătorilor şi nu prea are timp de treburi casnice.

Cuplul şi-a propus însă să recupereze la capitolul odihnă de Crăciun, pe care-l vor petrece acasă, şi de Revelion, când vor merge într-o ţară cu mult soare, scrie revista “TV Satelit”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton