Homepage  / Ultimul număr

Andra şi Cătălin Măruţă, despre vacanţa în St. Tropez

Andra şi Cătălin Măruţă, despre vacanţa în St. Tropez

de Redactia Tvmania

Unde au mers în concediu Andra şi Cătălin Măruţă? S-au relaxat pe Riviera Franceză, cu un grup de prieteni, pe un iaht de cinci stele şi într-o vilă în care a stat şi Madonna lăudând serviciile impecabile.

După ce patru ani au mers în fiecare vară în Spania (unde şi-au petrecut luna de miere, în 2008), Cătălin Măruţă (34 de ani) şi Andra (25 de ani) au hotărât să încerce şi altceva,  cum ar fi Monte Carlo. Nu singuri, ci alături de prieteni – „la noi în gaşcă votul e democratic”, ne spune Cătălin. Aşa că s-au documentat serios şi şi-au făcut bagajele pentru Monte Carlo.

Dar, ce să vezi… „Până-n ultima clipă am crezut că acolo ne repezim, însă între timp am vorbit cu prietenii cu care plecăm de obicei în vacanţe şi cineva a propus St. Tropez”, ne-a explicat Andra despre peripeţiile grupului:

„În afară de Arpi şi Anne (Arpad Paszkany şi Anamaria Feher – n.r.), au mai fost şi vor mai fi cu noi alţi doi prieteni buni, Sile şi Ioana. Noi mergem în vacanţe alături de ei de vreo patru ani, avem acelaşi gen de distracţii şi cam aceleaşi gusturi în materie de turism”, ne-a povestit şi Cătălin, din concediu. Aşa că Monte Carlo rămâne o tentaţie amânată pentru altă dată.

Odihnă activă

Când vine vorba de petrecerea timpului în concediu, domnul şi doamna Măruţă nu aleg fie relaxarea sub palmier, fie vizitarea obiectivelor, ci le îmbină cu succes:

„Una n-o exclude pe cealaltă! Noi am zăcut câteva zile pe un yaht care concura cu orice hotel de 5 stele, mai trăiserăm experienţa asta anul trecut, în Spania, şi ştiam pe ce mizăm. Apoi am închiriat o vilă, unde am aflat ulterior că a stat inclusiv Madonna”, spune Cătălin.

Citeşte articolul integral în revista TVmania din 13 august.


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton