Homepage  / Articole

Andra şi Cătălin Măruţă, interviu faţă în faţă

Andra şi Cătălin Măruţă, interviu faţă în faţă

de Redactia Tvmania

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă şi-au conturat o carieră în televiziune, amândoi acordă o importanţă deosebită vieţii de familie. Iar venirea pe lume a primului lor copil, David (care împlineşte pe 16 noiembrie 8 luni), nu a făcut decât să-i unească. Evident programul şi priorităţile lor s-au schimbat de când sunt părinţi, însă au noroc de un copil cuminte, „adaptabil şi cu cei care ne ajută: părinţii şi bona”.

Cum v-aţi împărţit treburile casnice?

Andra: Treburile de care se ocupă fiecare s-au împărţit din mers, de la bun început, de când ne-am mutat împreună. Nu le-am pus pe hârtie, le-am preluat fiecare după cum ne-a dus valul. Fără să negociem nimic, treburile s-au împărţit aşa natural, că dacă mă întrebi acum, nici nu ştiu exact de ce mă ocup eu şi de ce se ocupă Cătălin.

Cătălin: De fapt, treburile nu sunt împărţite foarte clar, ne ocupăm amândoi de toate, nu ne pasăm responsabilităţile de la unul la altul. Sigur, Andra are dreptate, instinctiv ne ocupăm preponderent de câte ceva, eu alerg mai mult prin oraş, mă ocup de partea administrativă, de diverse comisioane care trebuie rezolvate, în timp ce Andra e mai pricepută în chestiunile care ţin de casă, normal.”

Cum v-a schimbat viaţa David?

Andra: Aş zice că s-au schimbat mult dialogurile mele cu Cătălin, acum subiectul principal e David. Într-adevăr, abia aşteptăm să venim seara acasă şi să ne povestim unul altuia ce-am mai descoperit la bebe, peste zi: ce gesturi a făcut, ce sunete a scos, cum s-a jucat.

Cătălin: Am descoperit în el o lume total nouă, e ca o planetă de care nu ştiam că există. Copiii sunt un univers greu de explicat înainte de a-i avea. Uite, noi abia aşteptăm să venim acasă şi să ne jucăm cu băiatul nostru, e foarte drăgălaş şi comunicativ, e o surpriză permanentă pentru noi.

Te mai surprinde Cătălin în vreun fel de când aţi devenit părinţi?

Andra: Dar ce, ideea de a fi tată înseamnă că devii monoton şi previzibil? Sigur că mă surprinde, fiindcă are o imaginaţie ieşită din comun şi nu-i place să trăiască banal. Va fi întotdeauna o surpriză imensă pentru mine, în cel mai bun sens, ştiu asta.

Mai ai timp şi de o bere cu băieţii?

Cătălin: Da, categoric am timp să mă văd cu prietenii în oraş, sunt un tată fericit şi din punctul ăsta de vedere, fiindcă reuşesc să mă organizez în aşa fel încât să nu-mi neglijez nici prietenii, nici copilul. Aşa cum am spus, de multe ori, ne ajută şi părinţii, mai ales mama Andrei, dar şi bona noastră. Şi mă ajută şi David, e foarte cuminte şi înţelegător!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton