Homepage  / Articole

Andra şi Cătălin Măruţă sunt cu gândul la vacanţă

Andra şi Cătălin Măruţă sunt cu gândul la vacanţă

de Redactia Tvmania

Cătălin Măruţă va mai aştepta ceva până la vacanţă, căci „Happy Hour” mai are ediţii încă vreo lună de acum încolo. Soţia lui, Andra, are concerte pe bandă rulantă, iar în august începe să cutreiere ţara la preselecţiile „Românii au talent”. Planurile de vacanţă sunt însă făcute, iar până atunci Cătălin încearcă să-i facă alte surprize Andrei.

Cătălin Măruţă aşteaptă să încheie acest sezon al emisiunii “Happy Hour”, să-şi ia soţia, pe Andra, şi să plece la mare.

“Sunt aproape sigur că vom pleca din nou prin Europa, obligatoriu în Spania, unde ni se pare extraordinar de plăcut şi de frumos, şi la Monte Carlo.

E posibil să mai apară şi alte destinaţii în agendă, trebuie să ne consultăm şi cu prietenii noştri în chestiunea asta, noi de obicei plecăm în gaşcă”, a povestit gazda “Happy Hour”.

Oricât de ocupat a fost însă tot acest an, prezentatorul a mărturisit că nu a neglijat-o pe Andra şi că de multe ori i-a făcut surprize frumoase când aceasta a venit obosită din concerte:

“Am aşteptat-o cu câte o cină specială. Recunosc însă că n-am gătit eu, am comandat ceva bun şi rafinat la unul dintre restaurantele care ştiam că-i plac”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton