Homepage  / Știri

Andra și Cătălin Măruță sunt invitați, diseară, la „Jocuri de celebritate”

Andra și Cătălin Măruță sunt invitați, diseară, la „Jocuri de celebritate”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la 22:30, două echipe se vor distra pe cinste alături de Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă la „Jocuri de celebritate”. Cele două canapele din sufrageria lui Bobonete îi vor găzdui pe Andra și luptătorul K1 Benny Adegbuyi, în echipa lui Paul Ipate și pe Cătălin Măruță și Giulia Angelescu în echipa lui Octavian Strunilă.

jocuri-de-celebritate-12-octombrie-2016

Energia explozivă, spiritul de competiție și voia bună sunt principalele caracteristici ale ediției de miercurea aceasta. Încă de la prima probă, Frăția numelor, atmosfera se va încinge, iar hohotele de râș și glumele bune se vor ține lanț.

Va fi o ediție plină de surprize, care o va face pe Andra să se tăvălească pe jos de râs. O piesă celebră din „Ferma vedetelor” va fi cântată de Paul și Benny la voce, iar la acordeon de Octavian Strunilă. Răsturnări de situație, cântece greu de recunoscut, destinații cu definiții înșelătoare și reacțiile memorabile sunt doar câteve elemente ce garantează distracție la „Jocuri de celebritate”.

Cei doi invitați speciali vor să îi ia banii lui Bobo cu orice preț. Alex, invitatul lui Cătălin Măruță, dorește să investească în mașina lui, Joiana, iar Ciprian, prietenul lui Benny Adegbuyi, își dorește să investească în el pentru a-și dezvolta în continuare cariera de luptător.

andra-si-catalin-maruta

Te-ar putea interesa și:

1. Cristina Cioran și Cătălin Moroșanu participă azi la „Jocuri de celebritate”

2. Costi Diță, Mihai Rait și Sore vin, diseară, la „Jocuri de celebritate”

3. Matinalii de la Pro TV vin la „Jocuri de celebritate”. Care sunt probele serii

4. „Jocuri de celebritate” începe la Pro TV. Am aflat cine sunt invitații serii!

5. Nou la Pro TV: „Jocuri de celebritate” cu Bobonete, Strunilă și Ipate

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton